РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

26.10.2018

5838 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Як заробити на квартиру в Україні: в 2019 році чи є перспективи

Багатьом українцям квартиру дарують батьки, які все життя заробляли на окреме житло своїм дітям, кому-то нерухомість дістається в спадок від бабусі і дідусі. Але а якщо таких варіантів немає, то як заробити на квартиру в наш непростий час задається питанням кожен другий українець?

 

 

Як заробити на квартиру в Україні: в 2018 році чи є перспективи

Багатьом українцям квартиру дарують батьки, які все життя заробляли на окреме житло своїм дітям, кому-то нерухомість дістається в спадок від бабусі і дідусі. Але а якщо таких варіантів немає, то як заробити на квартиру в наш непростий час задається питанням кожен другий українець?

Наскільки взагалі реально заробити гроші на квартиру, якщо ти простий найманий співробітник або студент, який тільки починає визначатися з майбутнім?

 

Де можна заробити на квартиру: універсальні варіанти

Для більшості жителів України питання наявності власного житла стоїть дуже гостро, але багато хто не знає, як і де заробити на квартиру, тому туляться з родичами або живуть на знімних квартирах, замість того, щоб поставити мету і йти до неї всіма можливими шляхами.

Насправді, якщо рано почати працювати, займатися самоосвітою і постійним навчанням, не витрачати час даремно, чітко планувати свої надходження і витрати, постійно рости, шукати додаткові джерела доходу або підвищувати основні, то на квартиру заробити дуже навіть реально за кілька років.

Високі зарплати в Україні отримують IT-фахівці, менеджери з продажу різних товарів і послуг, економісти, юристи, фахівці в сфері страхування та підприємці. Багато зараз не можуть відкладати, але хоча б усі підстави розраховувати на іпотеку, коли дозволяє щомісячний дохід.

Якщо в Україні для вас немає перспективи заробляти достатню суму, ваша професія мало затребувана або ви хочете якомога швидше купити нерухомість, можна спробувати влаштуватися на роботу за кордоном. У такій ситуації хороші будь-які сезонні роботи або довгострокові варіанти, головне щоб платили досить.

Українці вже давно проклали шлях на роботу в довколишні країни (Угорщина, Польща, Чехія, хтось їде в Італію, Іспанію і США).

Якщо немає бажання або можливості виїжджати з країни, а ваша основна робота не дозволяє вам відкладати гроші, можна пошукати інформацію, навчальні курси або вебінари на тему «як заробити на квартиру в інтернеті». Варіантів досить: можна створювати інформативні та корисні сайти, на яких потім розміщувати рекламу; можна торгувати цінними паперами на біржах; можна навчитися нової професії (арбітражнік, SEO-фахівець, копірайтер), а ще краще знайти можливості для отримання пасивного доходу. Таких роликів з ідеями і підказками дуже багато, тому є шанси, що якісь поради підійдуть саме вам.

 

Читайте також: ТОП найкращих міст України

 

Чи реально заробити на квартиру молодій сім'ї: що для цього треба

Відразу відповісти на питання: як заробити на квартиру молодій сім'ї - важко. Для початку варто почати з постановки цілей і підрахунку доходів сім'ї, щоб розуміти до чого прагнути. Тобто зайнятися плануванням і оцінкою реальних можливостей і перспектив. Навіть якщо на перший погляд здається, що грошей не вистачає і нічого молода сім'я купити в найближчі кілька років не зможе, то правильним кроком буде перебудувати мислення, навчитися скромно жити і більше заробляти.

Існує багато способів і Лайфхак, як мінімізувати витрати на продукти, одяг і побутові товари (сезонні знижки та оптові закупівлі), як правильно розподіляти сімейний бюджет, щоб відкладати щомісяця гроші (наприклад правило 4 конвертів). Головне загальна зрозуміла фінансова мета, до якої буде йти вся сім'я без винятку.

 

Читайте також: Ціни на нерухомість в Києві

 

Скільки часу потрібно на покупку житла українцю

Заробити на квартиру за рік хотілося б багатьом, але давайте дивитися правді в очі: середньостатистичний житель України не може так швидко зібрати кілька тисяч доларів на квадратні метри. З іншого боку, дивлячись де ви збираєтеся жити і працювати. Всім відомо, що в столиці або великих містах-мільйонниках більше можливостей для заробітку, правда і житло коштує дорожче.

Головне поставити чітку не захмарні мета (мріяти можна і про триповерховому особняку, але для початку прагнути купити «однушку» на околиці міста), знайти хорошу роботу з гідною оплатою або швидкої перспективою росту (дохід на відсотках від продажів, наприклад), і, як показує практика, заробити на квартиру з нуля цілком реально за пару-трійку років.

 

Купівля квартири в містах України: як здійснити задумане

Як заробити на квартиру в Києві ми вже з'ясували: треба багато працювати, економити і досить заробляти. В інших містах ціни на нерухомість значно нижче, як і зарплати, а ось принцип, за яким людина повинна йти до своєї мети, такий же.

А як же заробити на квартиру, наприклад, в Одесі? Найвигідніше накопичити на перший внесок, взяти житло в іпотеку, здавати його, а за виручені від оренди гроші погашати кредитний борг. Тим часом просто пожити у родичів. За пару років можна виплатити гроші і переїхати в свої квадратні метри.

 

Чи реально заробити на квартиру швидко?

Як можна швидко заробити на квартиру: взяти під опіку самотньої літньої людини і оформити договір довічного утримання. Це відмінне рішення для обох сторін, якщо зважити всі «за» і «проти», ризиків ніяких, хіба що людина про який вам треба дбати, проживе довше, ніж ви очікуєте.

У будь-якому випадку, на шляху до вашої мети, якою б спосіб здійснення мрії ви не вибрали, в найтяжчу хвилину гострої нестачі грошей вам допоможе послуга миттєвого кредитування від компанії Бистрозайм.

 

Читайте також: Податок при придбані/продажу нерухомості