РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

16.10.2020

2546 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Способи оплати комунальних послуг онлайн не виходячи з дому

Пройшли ті часи, коли для оплати комунальних послуг потрібно було вистояти кілометрові черги. Тепер оплатити будь-яку послугу можна за допомогою інтернет-банкінгу багатьох українських банків або платіжних систем навіть через смартфон. БистроЗайм підібрав для вас список сервісів за допомогою яких можна швидко і легко оплатити комунальні послуги в Україні.

 

1. Bistrozaim.ua

 

Зовсім недавно в БистроЗайм з'явилася нова можливість проводити будь-які платежі, в тому числі і оплачувати комунальні послуги. Головні перевага цього сервісу — надійність і простота. А ще ви зможете підключити послугу з нагадуванням для того, щоб завжди вчасно проводити платежі.

 

Поповнити комунальні послуги просто, для цього необхідно:

 

1. Вкажіть свій регіон і виберіть серед списку потрібне комунальне підприємство.

 

2. Далі вам потрібно ввести номер особового рахунку, який вказаний у вашій квитанції (довжина — 11 символів).

 

3. Ввести дані платіжної карти (номер, термін дії та CVV-код) і email.

 

Після натискання кнопки "Оплатити", на ваш вказаний email прийде квитанція виконаного платежу. Комісії в БистроЗайм завжди прозорі і на комунальні послуги становить 0.5%, але не менше 3 грн.

2. За допомогою інтернет-банкінгу

  • Приват24
  •  

    З багатьма компаніями в сфері ЖКГ ПриватБанк уклав договори, згідно якого при оплаті комісія оплачується самими ж підприємствами, а не платниками. Але в різних містах ситуація відрізняється. За оплату послуг тих компаній, з якими Приватбанк не уклав договору, стягується комісія.

     

  • Ощад 24/7
  •  

    В даному інтернет-банкінгу від Ощадбанку можна оплатити всі комунальні послуги, але для цього спочатку потрібно оформити і підключити карту "Моя картка".

     

    Жителям Києва тепер ще простіше. У них є можливість оформити "Карту киянина" від Ощадбанку та з її допомогою оплачувати в 40 точках прийому споживачів «Центру комунального сервісу» або на сайті ГІОЦ.

     

  • Monobank
  •  

    Монобанк швидко набрав популярність завдяки відсутності відділень, тому всю увагу банк приділяє додатку для смартфонів. Там ви знайдете багато можливостей та головне, що воно найпростіше у використанні. Тому і оплатити комуналку простіше простого.

 

3. EasyPay.ua

 

На цьому сервісі ви зможете легко і надійно оплатити мобільний зв'язок, комунальні платежі, інтернет, телебачення. Зареєструвавшись на порталі, ви зможете створювати шаблони, проводити регулярні платежі, що значно заощадить ваш час.

 

Головна перевага EasyPay — найзручніша система пошуку. Навіть якщо Ви не пам'ятаєте точну назву підприємства, система автоматично допоможе відшукати потрібне.

4. iPay.ua

 

У iPay немає нових функцій і він схожий на інші платіжні системи. Тут теж потрібно шукати підприємство, вводити особовий рахунок і здійснювати оплату. Якщо пошук не спрацював, є можливість завжди ввести реквізити.

5. Plategka.com

 

Всеукраїнський сервіс прийому платежів, який дозволяє оплатити рахунки за допомогою платіжних банківських карт. Завдяки тарифному плану "Місяць", ціна якого 25 гривень, ви зможете проводити платежі безкоштовно. А перший місяць цього пакета — безкоштовний.

6. Portmone.com.ua

 

На даному сервісі зібрані всі комунальні підприємства з усіх областей України. Тому для оплати комунальних послуг досить знайти своє підприємство, вести особовий рахунок і здійснити платіж. Але кожен раз при оплаті шукати своє підприємство в величезному списку довго, тому на сайті є можливість оплатити за реквізитами.

 

Потрібно терміново оплатити комунальні послуги онлайн, але зарплата ще не прийшла? Не біда, адже БистроЗайм зможе відправити гроші на карту до 15 000 гривень в будь-який час доби. Просто переходьте за посиланням та залишайте свою заявку на позику. Вся процедура не займає більше 10 хвилин.