РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

25.01.2022

279 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

Двофакторна автентифікація: «Бистрозайм» дбає про Вашу безпеку

Цифровий захист має вельми суттєве значення у всьому світі через швидкий розвиток новітніх технологій. Електронні документи, паспорти, підписи і навіть гроші стали повсякденною реальністю, яка становить частину нашого приватного життя. І все, що стосується особистого, потребує захисту.

Двофакторна автентифікація - для чого потрібна?

Кожен наш крок в Інтернеті представляє собою особисту інформацію. Найбільші сайти та IT-гіганти дбають про те, щоб наша приватна інформація була належно захищеною, використовуючи передові методи безпеки для унеможливлення несанкціонованого доступу до наших даних.

Компанія "Бистрозайм" вкладає особливий акцент на захист персональних даних своїх клієнтів, роблячи це одним із головних пріоритетів. Крім вже впроваджених заходів безпеки, був доданий ще один рівень захисту - двофакторна аутентифікація.
 

До цього часу дані клієнтів захищались лише за допомогою паролів, що, взагалі-то, було надійним. Однак, існувала можливість, що пароль може потрапити до сторонніх осіб, що дозволило б отримати доступ до конфіденційної інформації в особистому кабінеті "Бистрозайм". Завдяки двофакторній аутентифікації ця проблема була вирішена.

Як це працює?

Тепер, окрім введення пароля, клієнт також отримує одноразовий код, який необхідно ввести при авторизації. Це може бути зроблено шляхом отримання SMS-повідомлення або через месенджери (Viber, Telegram).

Крім цього, одноразовий код також надходитиме у випадку спроби входу до аккаунту третіми особами. Це запобігає ситуаціям, коли небажані особи отримують доступ до аккаунту з особистими даними. У такому випадку власник аккаунту зможе швидко перешкодити несанкціонованому доступу. Тепер, навіть знання пароля не дозволить зламати чужий аккаунт завдяки новітній технології захисту - двофакторній аутентифікації.

Цей метод захисту діє на всіх платформах: у мобільному додатку, на ПК або в мобільній версії сайту. Компанія "Бистрозайм" приділяє велику увагу захисту персональних даних своїх клієнтів і постійно працює над вдосконаленням системи безпеки. Ваші особисті дані знаходяться у надійних руках.