РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

11.11.2021

1458 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Переваги використання мобільних додатків

 

Згідно зі статистикою, більше половини населення України користується смартфонами, водночас близько 30% українців ніколи не користувалися персональними комп'ютерами. Користувачі смартфонів проводять більшу частину свого часу саме у мобільних додатках. Тому більшість покупок та різних операцій проводяться за допомогою смартфона та додатків, які дають доступ до нових можливостей.

 

Чому мобільний додаток виграє у персонального комп'ютера? Давайте розглянемо основні переваги.

 

Мобільний додаток завжди під рукою. Мобільний телефон завжди поруч з нами, а мобільні додатки дозволяють в лічені хвилини здійснити необхідну операцію: купити товар, замовити майстра по дому або оформити позику. Скористатися мобільним додатком можна практично скрізь, де є Інтернет: у поїзді, дорогою на роботу або стоячи в пробці.

 

Мобільний додаток зручніше та швидше. Зазвичай, розробники додатків дбають про те, щоб клієнти не витрачали багато часу на здійснення необхідної операції. Користувачеві залишається тільки зайти, ознайомитися з послугою та здійснити потрібну операцію. Потрібні покупки або оформлення кредитів здійснюються в кілька кліків.

 

Персоналізовані повідомлення. Програма може надсилати вам повідомлення, нагадувати про нові акції, знижки, послуги. Перевага в тому, що подібні повідомлення надходять відразу на мобільний телефон, де користувач протягом декількох хвилин може з ним ознайомитися.

 

Знижки та акції. Користувачам мобільних додатків найчастіше надаються різноманітні знижки або дають можливість взяти участь у цікавих акціях. Крім того, ви обов'язково дізнаєтесь про це, оскільки отримаєте повідомлення.

 

Мобільні додатки - це безкоштовно. Більшість існуючих програм - безкоштовні. Клієнтам не потрібно нічого платити, щоб мати можливість встановити та користуватися додатками у своєму смартфоні.

 

Чому варто встановити мобільний додаток “Быстрозайм"?

 

“Быстрозайм" дуже добре розуміє потребу своїх клієнтів, тому в компанії розробили власний додаток, який доступний для власників смартфонів на android-платформі. Незабаром програма з'явиться і для власників iPhone.

 

Крім того, "Быстрозайм" запустив вигідну акцію для нових та існуючих клієнтів - "У мобільному додатку завжди вигідніше".

 

Для того, щоб взяти участь в акції вам потрібно завантажити і встановити додаток "Быстрозайм", оформити позику і ви отримаєте 10% знижку. Знижка буде автоматично застосовуватися, як тільки позику буде оформлено. Вам не потрібно буде робити жодних зайвих дій.

 

А якщо у вас вже є промокод на знижку 10%, який ви отримали раніше, то знижка сумуватиметься з наявною.

 

Завантажуй мобільний додаток від "Быстрозайм" за посиланням та оформлюй займ зі знижкою!

 

Встановивши наш додаток, "Быстрозайм" буде завжди у вас під рукою. До того ж, оформляти позики через програму вигідніше на 10%!