РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

25.01.2021

1566 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Топ нових серіалів для перегляду, які затягують з першої серії

 

В умовах глобальної пандемії дозвілля найчастіше зводиться до домашнього проведення часу. І це найкращий шанс, щоб подивитися нові серіали. Ми розповімо про десятку заманюючих серіалів 2020 та початку 2021 року, які захоплюють увагу з перших хвилин перегляду.

 

Пацани

На телебаченні повно історій про супергероїв з Marvel і DC, але «Пацани» від Amazon – це самобутнє, оригінальне і захоплююче творіння. Проект входить у кращі серіали, рейтинг тому підтвердження.

 

Серіал показує супергероїв зовсім з несподіваного боку – гордовитих, жорстоких і владних. У кожного з них є свої скелети в шафі і таємні захоплення. В ході своєї «роботи» вони не нехтують супутніми втратами, однак все це замовчується і приховується.

 

Поставити на місце супергероїв береться невелика команда сміливців. Кожна нова серія тримає в напрузі, адже у «пацанів» немає ніяких суперздібностей, тому доводиться діяти приховано і дуже акуратно. Зовсім недавно вийшов другий сезон, а третій на підході в 2021.

 

Крізь сніг

Фантастична антиутопія, яка поєднує в собі не тільки відмінну драму, але і вражаючий екшен.

 

Планета замерзла в ході катаклізмів, на вулиці -120 градусів Цельсія, а всі залишки людства туляться на величезному поїзді в 1001 вагон, який нескінченно катається по світу. У транспорті чіткий класовий поділ: багатії ближче до початку складу, а бідняки проживають у самому хвості. Однак такий розклад задовольняє не всіх і гряде революція.

 

«Крізь сніг» піднімає важливі питання класової боротьби і грамотного використання ресурсів в обгортці прекрасно знятої фантастики з приголомшливим акторським складом. Кожна серія тримає в напрузі, а події стрімко наростають. Навіть в невеликих декораціях серіал виглядає масштабно.

 

Перший сезон отримав позитивні відгуки, а продовження можна буде подивитися вже на початку 2021 року.

 

Хід королеви

Мабуть, найбільш обговорюваний серіал кінця 2020 року, який сміливо можна рекомендувати і в новому році. Історія вундеркінда шахістки Бет Хармон чіпляє за душу і змушує протягом усіх серій співпереживати.

 

Чим же так приваблює «Хід королеви»? Вся справа в відмінному сценарії. Глядачам плавно подають сюжет і обережно знайомлять з шаховими основами. Однак тут не шахи стоять на чолі, вони лише важлива декорація, адже вся увага приділена саме становленню та проблемам Бет Хармон.

 

Серіал якнайкраще передає азарт, напругу і божевільні ставки. Здавалося, така спокійна і некваплива гра як шахи, але навіть вона здатна залучати не гірше футболу або хокею. Творці показують красу гри через музику і відмінну операторську роботу.

 

За якістю «Хід Королеви» входить у ті серіали, які варто подивитися в будь-який час.

 

Корона

Шукаєте нові зарубіжні серіали, то обов'язково оцініть історичну драму «Корона». Сценаристи присвятили серіал життю Єлизавети II, починаючи з весілля і закінчуючи початком 2000-х років.

 

Серіал з перших кадрів приковує своїм візуальним стилем. У Netflix не пошкодували грошей, тому тут не тільки відомі локації, а й найрізноманітніші наряди минулого. «Корона» показує зріз цілої епохи, але при цьому подає матеріал дійсно цікаво і не дає глядачам занудьгувати.

 

Головна тема – конфлікт особистостей, адже бути представником королівської сім'ї не так легко. Тиск суспільства і великі очікування, фактична відсутність свободи – все це як не можна краще показано на прикладі королівської сім'ї. Чи можна таке життя назвати щасливим?

 

Відповіді на це та багато інших питань ви дізнаєтеся в «Короні» – однієї з найкращих історичних драм на телебаченні.

 

Емілі в Парижі

Які серіали варто подивитися, якщо вам подобається романтика і легкі комедії – не пропустіть «Емілі в Парижі».

 

Емілі Купер перебирається з Чикаго в Париж по роботі, щоб навчити своїх іноземних колег корпоративним тонкощам. Головна героїня відразу ж закохується у столицю, але Франція не поспішає приймати її в свої обійми. Емілі доведеться боротися з мовним бар'єром, вивчати іншу культуру і знаходити нових друзів.

 

Нехай в серіалі Франція і показана з безліччю кліше, яскраві вбрання Емілі і приголомшлива атмосфера роблять свою справу. Хочеться тільки милуватися красотами Парижа і не замислюватися про сюжетні умовності.

 

«Емілі в Парижі» прекрасно підійде тим, хто хоче розслабитися перед екраном і подивитися на прекрасні зйомки.

 

Сестра Ретчед

У серіали новинки входить ще одна прем'єра від Netflix – драматичний серіал на основі відомого твору «Пролітаючи над гніздом зозулі».

 

Перед нами Мілдред Ретчед – чарівна дама, яка влаштовується медсестрою в місцеву психіатричну лікарню. Далі – цілий вир драматичних подій і інтриг, в ході яких Ретчед перетворюється у справжнього монстра, «сірого кардинала» всієї лікарні.

 

У серіалі вражає яскрава картинка, шикарні ретро-автомобілі та костюми, а психлікарня пророблена до дрібниць. Епоха, а головне методи лікування лікарень того часу передані просто відмінно.

 

До чого ж приведуть «ігри престолів» сестри Ретчед можна дізнатися вже зараз – перший сезон повністю вийшов на екрани.

 

Гра на виживання

Спробувати свої сили в жанрі психологічного трилера вирішили і російські сценаристи. Результатом став серіал «Гра на виживання», який в більшості зустріли захоплено і тепло.

 

Реаліті-шоу – учасники з усієї країни повинні пройти ряд випробувань і вижити в тайзі за приз в один мільйон євро. Однак дуже швидко ведучий і вся знімальна група кудись пропадають, а героям тепер належить самостійно добиратися до цивілізації.

 

«Гра на виживання» відмінно справляється зі своїм головним завданням – тримає в напрузі кожну серію. Випробування далеко не настільки банальні, як ви можете уявити. Учасники починають піддаватися таким загрозам, про які навіть не могли припустити і ось тоді починається гра.

 

Не будемо розповідати багато, щоб не зіпсувати враження. Краще оціните особисто.

 

Батьки року

Британські комедії можна сміливо виділяти в окремий жанр, адже це справжнє мистецтво. Яскравий приклад – «Батьки року», де одну з головних ролей грає Мартін Фріман.

 

Магія серіалу в його універсальності. Для тих, хто не знайомий з батьківськими труднощами буде просто цікаво дивитися всі ситуації, а їх більш ніж достатньо. Сподобається британське творіння батькам, адже вони не раз помітять, як самі помітять були на місці головних героїв.

 

Автори зуміли зробити оповідь одночасно серйозною і смертельно смішною. Багато в чому такий ефект досягається блискучою грою Фрімана. На тлі цього прекрасно обігруються проблеми самих батьків, адже сімейне життя часто змушує поховати свої мрії і засумніватися у власному щасті.

 

Завантаження

Антологія «Чорне дзеркало» свого часу викликала справжній фурор, тому в Amazon вирішили не відставати і зробити своє бачення того, як технології вплинуть на наше життя. Старання авторів вилилися в появу «Завантаження».

 

Недалеке майбутнє, технології дозволяють завантажити свою свідомість в віртуальний світ, тим самим практично позбавивши від смерті. Це і робить головний герой, після того як потрапляє в автомобільну катастрофу.

 

«Завантаження» зуміло об'єднати в собі цілий ряд жанрів – класичну романтичну комедію, соціальну сатиру і навіть детектив. Серіал тішить цікавими ідеями, проробленим світом і забавною історією.

 

Безпринципні

Приголомшливий комедійний серіал за оповіданнями Олександра Ципкіна підкорює з першої серії, адже його історії здаються такими знайомими, в той же час оригінальними і дотепними.

 

У «Безпринципні» глядачі познайомляться з декількома діючими особами, яких об'єднує спільне місце проживання – Патріарші пруди. У «Патріках» свої закони і правила, яким підкоряється місцевий бомонд.

 

Сюжетна лінія як така відсутня, але тут це плюс. Кожна серія – це як ковток напою, який якщо не розсмішить, то безумовно викличе посмішку. У підсумку хочеться ще більше дізнатися про курйозні випадки головних героїв і тут непомітно проходить весь сезон.

 

Подобаються серіали цікаві, але не вистачає на підписку в Netflix або іншому сервісі, то можна взяти невеликий кредит в «БистроЗайм». Клієнтів очікує низький відсоток, швидке підтвердження і перерахування грошей відразу на карту.