РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

16.07.2021

4201 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Скільки коштує зняти житло в Кирилівці

сколько стоит отдых в Кирилловке

Літо 2021 у розпалі. І, звичайно ж, багато з нас прагнуть провести хоча б частину сонячного періоду на морі. Для цього не обов'язково їхати за кордон: чисте море з теплою водою є й в Україні. Одним таких з курортів є Кирилівка, місце дуже популярне серед відпочиваючих. Про це можна судити з того, як багато людей хоче тут зняти житло.

 

Де дістатися в Кирилівку і чим вона приваблює туристів? Відповідям на ці питання й присвячено статтю. 

 

Розташовано курорт у Запорізькій області, в південній частині України. Це північно-західне узбережжя Азовського моря. Дістатися туди просто: у розпал туристичного сезону з багатьох міст автобуси їдуть прямо в Кирилівку. Також можна доїхати до Мелітополя чи Акимовки (це невелике селище), а там сісти на маршрутку або замовити таксі.

Чому українці обирають Кирилівку

Що ж приваблює людей у це невеличке селище? Чому так часто в рядку пошуку Google з'являється «Кирилівка зняти житло»?

 

Перш за все, помірний клімат. У літню пору середня температура повітря приблизно 25 градусів вище нуля, в найбільш спекотні дні доходить до 38°C. Дощів в літній сезон тут практично не буває. Та навіть якщо піде невеликий дощик, не переживайте: він буде короткостроковим, і не може зіпсувати вашу відпустку на морі.

 

Вода в морі тепла і чиста: в розпал сезону температура води сягає позначки +28°C. Тепло забезпечує сонечко, швидко нагріваючи наймілководніше в світі море, а відсутність поблизу промислових зон і морських портів гарантує чистоту води.

 

Це місце вважається універсальним, там кожен може відпочити і відмінно провести відпустку. Водночас багато хто розглядає Кирилівку для відпочинку з дітьми. Місцеві жителі знають це: Кирилівка пропонує зняти житло на будь-який гаманець.

 

До речі, якщо вам не вистачає грошей на квитки або щось інше, або ж гроші раптово закінчились на відпочинку, ви завжди можете взяти кредит на відпустку у "БыстроЗайм"— просто, швидко і без будь-яких довідок!

Скільки коштує житло в Кирилівці

сколько стоит жилье в кирилловке цена 2021

У Кирилівці безліч пансіонатів і санаторіїв, також є й автокемпінги з готелями, де можна відпочити. Їх більше семи сотень. Зупинитися можна в будь-якій частині населеного пункту. Тож Кирилівка пропонує житло на різний запита та гаманець.

 

Приватні готелі розташовані всюди, тож місце, яке вам сподобалося, легко може стати вашим тимчасовим притулком. Ціни в різних частинах селища будуть майже однакові, і тримаються вони на середньому рівні, оскільки пропозицій житла досить багато.

 

Умовно в Кирилівці є чотири райони:

  • Центр;

  • коса Пересип;

  • Федотова коса;

  • Степок.

 

У кожному з них можна знайти цілком бюджетні пансіонати або ж невеликі готелі. Зрозуміло, що ціни там залежать від рівня сервісу, і кожен вибирає житло по своєму гаманцю.

 

У центральній частині є бази відпочинку, там же Кирилівка пропонує житло в приватному секторі. Інших пропозицій в цьому районі зовсім небагато. Та якщо знайдете готель, його перевагою буде близькість інфраструктури та розташування майже на березі моря.

 

Коса Пересип — зосередження готелів і санаторіїв: тут легко можна поєднати відпочинок з лікуванням. Як бонус — власні автостоянки і обгороджені території пляжів.

 

Федотова коса — одна з нових частин селища. Вона розділяє море з лиманом, до якого з'їздяться за лікувальними грязями.

 

Степок має безліч баз відпочинку. Там же пропонує житло приватний сектор. У цьому красивому місці досить тихо: можна насолоджуватися красою природи і співом птахів. Пляж там один, і він громадський: насолоджуйтеся купанням і сонечком, купуйте їжу, сувеніри.

Як знайти житло в Кирилівці

цены на кирилловку 2021

Як ми вже з'ясували: маючи намір знайти житло в Кирилівці недорого на базі відпочинку, розглядайте Федотову косу і косу Пересип, а також район Степок. Приватні готелі та пансіонати чекають вас в центральній частині.

 

Щоб знайти житло, краще скористатися інтернетом. Досить ввести в рядок пошуку «зняти житло Кирилівка», і всемогутній Гугл видасть величезний список сайтів з пропозиціями: ви можете переглянути один або декілька. Також не забудьте зазирнути на ОЛХ: безліч оголошень про здачу житла є й там.

 

Щоб знайти житло, зверніть увагу на пропозиції приватного сектора: зазвичай вони користуються великим попитом. Там завжди є можливість домовитися про додаткові послуги. Вас не тільки зустрінуть після прибуття, а й відвезуть в номери зі зручностями, за які ви готові заплатити. Рівень сервісу залежить від власника житла.

 

Якщо ж ви хочете поселитися в одному з пансіонатів на косі, знайдете комфортне житло з харчуванням, оздоровчими процедурами. Багато пансіонатів мають власні автостоянки, а також пропонують інші бонуси.

Скільки коштує зняти житло в Кирилівці

цены в Кирилловке лето 2021

Які ж Кирилівка пропонує ціни цього року? На курортах на початку сезону ціна стартувала від 100-150 гривень за добу на людину. Практично такі ж ціни минулого року: якщо вони й підросли, то незначно. За ці ж гроші Кирилівка пропонувала житло 2020.

 

За мінімальну плату ви оселитися на базі відпочинку без зручностей: це звичайні дерев'яні будиночки біля моря. Інша можливість — знайти кімнату в приватному секторі. Якщо вибирати між цими варіантами, ціни приватного сектора цілком демократичні, а умови там будуть кращими. Власники житла прагнуть підвищити рівень сервісу, надаючи гостям номери з вентиляторами, кондиціонерами, телевізорами, холодильниками і власними санвузлами.

 

Якщо ж вибирати більш дорогі готелі, де до послуг гостей безкоштовний wi-fi і номери з кондиціонером, телевізором з пласким екраном, кабельними каналами, мікрохвильовками і іншим, вартість за добу там може починатися від 1400 гривень і вище.

 

Пам'ятайте: ціни на житло в липні і серпні завжди підвищуються, оскільки цей період — пік відвідування.

 

Бажаємо вам приємного відпочинку, і нехай він буде таким, про який ви мріяли!