РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

27.11.2020

10980 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Аналоги Netflix: кращі сервіси для перегляду фільмів та серіалів

 

 

Перегляд фільмів або серіалів вдома в оточенні близьких стало актуальним в період пандемії, як ніколи. БистроЗайм зібрав найкращі та легальні сайти для перегляду фільмів, які не гірше закордонного сервісу Netflix. На деяких з них ви зможете дивитися фільми без передплати, а інші пропонують просто мінімальні ціни за тарифи.

 

1. MEGOGO

Вартість: безкоштовно з рекламою; підписка від 99 грн/міс до 197 грн/міс.

 

Платформи: телевізори з Smart TV, додатки Android і iOS, Android TV, Apple TV, через веб-браузер.

 

Один з популярних сервісів для переглядів фільмів та серіалів. Частина матеріалів доступна безкоштовно, але в обмін на перегляд реклами (в середньому займає 3-5 хвилин). Фільми або блокбастери, які нещодавно вийшли, можна купувати або на прокат, або назавжди. Є пошукова система, за допомогою якої можна відфільтрувати фільми за жанром, хронологією, країною і навіть за акторами.

 

На сервісі Megogo представлені близько 300 каналів, 13 500 фільмів, серіали HBO, «Амедіатекі», iStart, FOX NOW. А ще безліч дитячих і спортивних товарів, трансляції футбольних чемпіонатів, ігор, боксу і т. п.

 

2. DIVAN.TV

Вартість: пробний період — 1 грн/міс, далі від 99 грн/міс до 594 грн/міс.

 

Платформи: телевізори з Smart TV, додатки Android і iOS, Android TV, Apple TV, через веб-браузер.

 

На даному сервісі в основному платний контент і немає можливості купувати фільм для одноразового перегляду. Зате тут можна знайти десятки тисяч фільмів в розширенні HD. Якщо вам не потрібні сотні і тисячі вітчизняних та зарубіжних телеканалів, мінімального тарифу буде цілком достатньо для щоденного і комфортного перегляду фільмів.

 

3. OLL.TV

Вартість: пробний період — 1 грн/7 днів, далі від 39 грн/міс до 249 грн/міс.

 

Платформи: телевізори з Smart TV, додатки Android і iOS, Android TV, Apple TV, через веб-браузер.

 

Раніше це сервіс був популярний серед любителів футбольних матчів, але зараз тут можна загубитися серед великого вибору фільмів і серіалів. Одна з його головних переваг — доступ до контенту платформи Ivi.ru, де можна знайти просто величезну бібліотеку фільмів. Контент постійно оновлюється і поповнюється, тому тут можна одним із перших подивитися новинки в пакеті Преміум.

 

4. КИЇВСТАР ТВ

Вартість: 30 днів безкоштовно, далі від 40 грн/міс до 250 грн/міс.

 

Платформи: телевізори з Smart TV, додатки Android і iOS, Android TV, Apple TV, через веб-браузер.

 

Велика відеобібліотека — більше 10 000 фільмів і серіалів. Телебачення з легальним українським і міжнародним контентом з понад 200 ТВ-каналів з усього світу, включаючи 20 в HD-якості для всієї родини. Правда доступ до нього можуть отримати тільки абоненти Київстар. В каталог фільмів немає реклами, зате є система рекомендацій, яка враховує ваші уподобання.

 

5. SWEET TV

Вартість: безкоштовно пробний період 7 днів, далі від 99 грн/міс до 249 грн/міс.

 

Платформи: телевізори з Smart TV, додатки Android і iOS, Android TV, Apple TV, через веб-браузер.

 

SWEET TV сo стрімінговой платформою, контент якої можна дивитися на будь-якому пристрої в будь-якому куточку країни. Тут є така фішка з тарифом "Сімейний", коли можна підключати відразу 5 різних пристроїв. А якщо ви захочете подивитися прямий ефір телебачення, то зможете керувати ним (ставити на паузу, подивитися назад і навіть подивитися в запису).

 

З цього списку можна вибрати те, що підійде саме вам. Можливо вам цілком достатньо буде мінімального тарифу, з яким фільми, серіали і передачі завжди будуть в легальному доступі в будь-який час. І наостанок можемо порадити користуватися послугами мікрокредитування. Якщо терміново потрібна сума, можна звернутися в БистроЗайм і потім її повертати декількома платежами. Просто переходьте за посиланням та залишайте заявку на позику.