РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

03.07.2020

3514 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Найкращі банківські карти України і яку вибрати

Всі ми давно знаємо переваги банківських карт в повсякденному використанні: зручність, постійне нарахування кешбеку, оплата послуг онлайн, швидкість і простота оформлення через інтернет, різні бонуси та акції в магазинах-партнерах. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші платіжні карти України, і чим вони відрізняються.

 

 

За статусом обслуговування банківські картки поділяються на:

 

  • стандартні (наприклад, MasterCard Standard, Visa Classic);
  • елітні (наприклад, Visa (Gold, Platinum, Infinite), MasterCard (Gold, Platinum, World).

ТОП-кращих банківських карт України:

1. ПриватБанк Універсальна.

 

Найперша і найпопулярніша кредитна картка в Україні, яка не здає свої позиції. Найголовніша перевага — легкість у використанні та мобільний додаток. Її можна поповнити через касу, термінали, які стоять на кожному розі і навіть з допомогою СМС. До того ж, банк пропонує безпроцентну розстрочку в багатьох магазинах.

 

2. Monobank від Universal Bank.

 

Даний фінансовий продукт не так давно з'явився на ринку, але зараз користується досить високим попитом. Головні переваги даної карти — простота та вигідні тарифи. Час оформлення карти займає 10 хвилин, а отримати її можна безкоштовно в точках видачі або кур'єром. Щорічно на залишок особистих коштів нараховується 10% річних. Поповнення картки абсолютно є безкоштовним. Також банк має одне з кращих мобільних додатків.

 

3. World Максимум, Альфа-Банк.

 

Картка ідеально підходить для тих, хто багато і постійно витрачає. Адже з програмою лояльності "Cash'U Club" щомісяця можна заощадити до 5 000 гривень. Плюс в тому, що кешбек нараховується за кожну покупку, а на окремі категорії може досягати до 20%.

 

4. OneCard, Конкорд Банк.

 

Карта поєднує в собі кращі якості: великий пільговий період, постійний кешбек за покупки (1%) і відсоток на залишок від особистих коштів (3% в доларах і 11% в гривнях). Ідеально підійде для тих, хто витрачає свої кошти і часто користується кредитним лімітом (до 62 днів).

 

5. "Все Можу", ПУМБ.

 

Дана карта — відмінна фінансова страховка в скрутні хвилини. Зняття готівки без комісій, два місяці пільгового періоду, безвідсоткова розстрочка в магазинах-партнерах банку, великий кредитний ліміт — все це поєднує карта "Все Можу".

 

6. "Зелена", А-Банк.

 

Ця карта має кілька цікавих фішок, які запозичила у лідера ринку — Monobank (підвищений кешбек в обраній категорії на оплату власними коштами — 20%, відсоток на залишок власних коштів — 10%). Але самою головною відмінністю є високий максимальний ліміт кредиту.

 

7. Pudra card, ТАСкомбанк.

 

Стильна карта, яка ідеально підійде для жінок: постійний кешбек за витрати в салонах краси, магазинах косметики, одягу і взуття. Тому вона стала незамінним аксесуаром в жіночій сумочці.

 

Порівняння найпопулярніших платіжних карт

 

Карта А-Банк "Зелена" Карта Monobank Картка ПриватБанк Універсальна
Платіжна система
Visa, Mastercard Mastercard/Visa Mastercard World
Плата за обслуговування
0 грн 0 грн 0 грн
Термін дії карти
4 роки 3 роки 4 роки
Мінімальний кредитний ліміт
500 грн 1 000 грн 500 грн
Максимальний кредитний ліміт
200 000 грн 100 000 грн 50 000 грн
Відсоткова ставка в рік
44,4% 0,01-38,4% 43,2
Період без відсотків
До 62 днів До 62 днів До 55 днів
Кешбек (повернення грошей)
До 20% на вибрані категорії 0,5-20% Бонус+
Способи доставки карти
У відділеннях банку У точках видачі або додому Додому або в відділеннях банку
Безконтактна оплата
PayPass PayPass PayPass

 

Також нагадуємо, якщо вам потрібен терміновий кредит, ви можете звернутися до наших партнерів. Перша позика під 0%, різні акції — все це ви знайдете за посиланням. Рекомендуємо залишити заявку відразу в кілька організація для збільшення шансу моментального отримання кредиту.