РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

15.08.2018

2541 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Де взяти кредит за паспортом за 20 хвилин

Де взяти кредит за паспортом за 20 хвилин

Стільки ситуацій, коли потрібні гроші зараз і дуже терміново. Пізнім вечором, вихідні дні або Ви у відпустці і немає ніякої можливості взяти довідку з місця роботи або підтвердити свій дохід. З собою тільки паспорт, ідентифікаційний код та банківська картка.

І гроші знадобилися, а позичати не має у кого. Є оперативне вирішення такого питання: звернутися в мікрофінансову компанію.

Де можна швидко взяти кредит за паспортом

Бистрозайм - сервіс швидкого кредитування, як раз для таких термінових і нестандартних запитів, коли треба взяти кредит і є тільки паспорт. Можна розраховувати на суму від 300 до 10 000 гривень, при цьому термін кредитування варіюється від 7 до 65 днів.

Зручно, що сервіс працює цілодобово, без вихідних і святкових днів, а рішення приймається автоматизовано, без участі людини, тому і процедура швидка, проста, зручна і оптимальна для термінових запитів.

Оформити заявку не складе труднощів при наявності смартфона або комп'ютера з доступом в інтернет. На головній сторінці сайту треба заповнити форму, де досить вибрати термін і суму, а потім анкету з декількох полів. Всі питання зрозумілі, головне відповідати правдиво і без помилок.

Таким чином ви проходите реєстрацію і в наступні рази вже не треба буде витрачати на все це час. Ви зможете залишити повторну заявку за дві-три хвилини, замість 10-20 при першому оформленні.

Сервіс зберігає надійно всі дані у вашому Особистому кабінеті. Ми гарантуємо конфіденційність і безпеку

Де взяти кредит за паспортом без застави

Взяти кредит за паспортом, як бачите, можна досить легко. У нашій компанії високий відсоток схвалення і дуже оперативна система прийняття рішень. Ми не вимагаємо зайвих довідок, нам не потрібні застави і ваше майно.

Що важливо, наші співробітники не будуть питати, навіщо вам гроші. В інших кредитних організаціях, наприклад в банках, мета кредитування може вплинути на рішення про видачу. Крім іншого, там ви не зможете взяти кредит по одному паспорту, доведеться брати всі довідки та виписки з роботи.

 

Тому не витрачайте свій час даремно на роздуми, звертайтеся в Бистрозайм і вже зараз користуйтеся грошима.

 

Читайте також:

Чи можна взяти кредит по копії паспорта: свого або чужого?

Де позичити гроші до зарплати