РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

19.11.2021

876 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Як відкласти гроші на відпустку?

 

 

Найприємніша частина у роботі – це заробітна плата. А ще приємніше, коли зароблених грошей вистачає на те, щоби з'їздити спекотного літа у відпустку, самому чи з родиною. Але що робити, якщо місячний дохід не дозволяє відразу сплатити подорож до сонячного Єгипту чи Туреччини будь-якої миті? Міняти роботу зовсім необов'язково, потрібно підійти до справи з розумом. А іноді потрібно просто трохи підкопати кошти.

Щоб дозволити собі гарний відпочинок, не потрібно бути мільйонером. Думка про те, що у відпустку літають лише багаті помилково. Як давно ви відкладали гроші безпосередньо на відпустку? Отримуючи зарплату, чи залишаєте ви одразу частину суми на певні цілі? Розглянемо стратегію, яка дозволить зібрати потрібну суму для відпустки.

 

Навчіться збирати та накопичувати гроші

 

Відкласти частину зароблених грошей можна від будь-якої суми. Пам'ятаєте стару приказку – копійка карбованець береже? Так ось це якраз про це. Ідеальним буде співвідношення 10-20% від зарплати. Якщо ваш місячний дохід у межах 10 тисяч грн., то 1-2 тисячі від цієї суми буде цілком достатньо, щоб за рік накопичити на гарну відпустку.

 

Плануйте відпустку заздалегідь

 

Існує негласне правило: "плануйте заздалегідь і заощаджуйте". Багато хто про це знає, але не робить. Раннє бронювання квитків, готелю та інших супутніх речей для відпустки допоможе дуже заощадити.

 

Сьогодні у світі є дуже багато сайтів та мобільних додатків, які допомагають підібрати найдешевшу ціну. Найзручніше в цьому, що вам не варто моніторити цілодобово ціни на всі готелі та квитки. За вас це зробить програмне забезпечення.

 

Запитайте поради у досвідчених людей

 

Крім того, можна звернутися за порадою до досвідчених людей. Наприклад, до блогерів-мандрівників. У соціальних мережах можна знайти профілі популярних людей, які багато подорожують та розповідають про те, як це зробити за менші гроші.

 

І найголовніше правило - не зупиняйтеся на першому варіанті. Практично завжди можна знайти готель, квитки, туристичні агенції або путівки дешевше.

 

Використовуйте сервіси для економії

 

Ми вже писали про такий зручний сервіс, як кешбек. Це можливість економити гроші на покупках у будь-якому популярному магазині України та світу. А заощаджені гроші можна витратити на відпустку.

 

Що робити, якщо грошей на відпустку не вистачає у потрібний момент?

 

Іноді буває так, що туроператори виставляють у продаж гарячі путівки. Які можна придбати лише у певні дні. А що робити, якщо у вас є тільки частина суми? Не біда! Компанія «Бистрозайм» допоможе вам вирішити це питання. Всього в кілька простих кліків ви можете отримати брак грошей, щоб здійснити бажане. Докладніше можете ознайомитись на сайті або в мобільному додатку.

 

Дотримуючись таких простих порад, ви зможете спланувати свою ідеальну відпустку. Відкладайте гроші, плануйте все заздалегідь, користуйтеся зручними сервісами і хороша відпустка обов'язково запам'ятається вам на все життя.

 

Топ-5 фільмів та книг про відпустку від «Бистрозайм»

 

Наприкінці ми рекомендуємо вам перелік кінофільмів та літературних творів на тему відпустки. Приємного перегляду та читання!

 

Фільми: Дурдом на колесах (2006), Прикинься моєю дружиною (2011), Відпустка з обміну (2006), Містер Бін на відпочинку (2007), Євротур (2004).

 

Книги: Вино з кульбаб – Р. Бредбері, Пляж – Алекс Гарленд, Найбожевільніший з маршрутів – Аспен Матіс, Країна Корів – Едріан Пірсон, Кохання та морозиво – Дженна Еванс Уелч.