РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

06.10.2020

2045 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ТОП найвисокооплачуваніших професій в Україні в 2020

Ні для кого не секрет, що пандемія коронавірусу змінила ринок праці. Одні професії починають зникати, а інші ж навпаки — стрімко розвиваються. Які сфери активно почали наймати фахівців? Перелік актуальних професій в Україні, яким платять найбільше ви знайдете в цій статті від БистроЗайм.

 

Список найприбутковіших і актуальних професій в Україні в 2020

Як багато хто вже знає, найприбутковіші і топові професії в Україні можна знайти в IT-індустрії.

 

 

1. Senior iOS розробник

 

Середня заробітна плата: 90 000 гривень

 

Звичайно мова йде про фахівців з досвідом роботи понад 5 років. iOS розробник займається створенням додатків, оновлень, ігор для пристроїв Apple (iPad, iPod, iPhone, наручні годинники Watch). Для цього необхідно знати досить просту для вивчення мову програмування Swift, а іноді ще й Objective-C.

 

2. Senior Full Stack розробник

 

Середня заробітна плата: 89 000 гривень

 

Це універсальний фахівець, який може сам з нуля розробити продукт. Кваліфікація Full Stack Developer вище, ніж кваліфікація звичайного розробника, тому що по суті він може замінити 3-4 вузькоспеціалізованих розробників.

 

3. Senior Java розробник

 

Середня заробітна плата: 85 000 гривень

 

Java є одним з найстаріших і високорівневих мов програмування. З його допомогою можна створювати багато програмних продуктів: веб-сайти, програми, ігри. Він працює на різних платформах, таких як Windows, Mac OS, а також різних версій UNIX. Java-розробники частіше оновлюють старий код для вже готових продуктів. Такі фахівці будуть затребувані ще не одне десятиліття.

 

4. Стоматолог

 

 

Середня заробітна плата: 70 000 гривень

 

Стоматологія дуже перспективна галузь з точки зору заробітку. Найбільше в цій сфері заробляють стоматологи-ендодонтисти (70 000 грн), які володіють вузькою методикою лікування зубних каналів — за допомогою спеціальних збільшуючих приладів. Далі йдуть стоматологи-ортодонти, середня заробітна плата яких коливається в районі 40 000 гривень. А стоматологи-терапевти або дитячі стоматологи заробляють близько 25 000 гривень в місяць.

 

5. Спеціаліст за даними (Data scientist)

 

Середня заробітна плата: 65 000 гривень

 

Це фахівець, який працює з великим об'ємом неструктурованою інформації. Яка інформація це може бути? Метеодані за конкретний період, статистика запитів у пошукових системах та інше. Головна мета і кінцева дата-сайентист — прогнозна модель після аналізу даних.

 

6. Менеджер проекту (Project Manager)

 

Середня заробітна плата: 50 000 гривень

 

Він веде проект, а саме проектує і розставляє пріоритети, планує, розподіляє і контролює виконання завдань, підтримує комунікацію, а також оперативно вирішує виникаючі проблеми. Тобто по суті його головним завданням є довести ідею або створити продукт для замовника у встановлені терміни.

 

7. Медіабайер

 

 

Середня заробітна плата: 50 000 гривень

 

Медіабайер - це фахівець, який купує рекламні майданчики в ЗМІ. Він шукає і закуповує рекламні площі в газетах або журналах, ефірний час на радіо або ТБ, в соціальних мережах і т. П. Головна його мета — пошук і відбір найкращих майданчиків з точки зору трафіка і охоплення.

 

8. Брокер з цінних паперів

 

 

Середня заробітна плата: 30 000 гривень

 

Брокер — це по суті посередник між покупцем і продавцем. Комісія від таких угод — це і є заробітна плата брокера. Вони можуть працювати в сфері нерухомості, кредитування або страхування. Але найуспішнішими вважаються брокери, які працюють на біржі або ще як їх називають — брокери з цінних паперів.

 

Звичайно ж, вибираючи або змінюючи професію, важливо зрозуміти, що конкретно вам до душі. Адже робота повинна приносити радість, а за статистикою більше 70% випускників не працюють за фахом. В сучасному світі хобі, яке приносить позитивні емоції і дохід, дуже часто переростає в щось більше. А з постійним розвитком і навчанням це може стати чимось масштабні і задовольнити всі фінансові потреби і бажання його власника.

 

Хочете змінити професію на більш високооплачувану і вам потрібні гроші на навчання? Не проблема, адже ви можете взяти потрібну вам суму в БистроЗайм. Сума до 15 000 гривень без довідок про доходи і з мінімумом документів. Переходьте за посиланням та залишайте заявку на заявку на позику. Так просто!