РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

31.08.2021

1210 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Куди піти в Києві у вересні 2021

куда пойти в сентябре в Киеве

Вересень в Києві обіцяє бути теплим, сонячним і наповненим різноманітними подіями. Тому рекомендуємо не втрачати час і вдосталь насолодитися останніми теплими днями, спілкуванням з близькими і позитивними емоціями. Для цього ми підготували невеликий список місць і подій, куди піти в Києві буде цікаво як дорослим, так і дітям. Обирайте під настрій!

Куди піти в Києві з дітьми

Якщо у вас є діти і ви шукаєте місце куди піти в Києві з дітьми, то обов'язково зверніть увагу на наступні заходи і локації:

Страусина ферма

Всього в 30 км від Києва в тихому і затишному селищі Ясногородка розташовується найбільша в Україні страусина ферма, яка неодмінно припаде до душі не тільки дітям, а й дорослим. Гостей ферми чекає екскурсійна програма, в рамках якої їх познайомлять з дорослими особинами страусів і їх пташенятами, їх звичками і цікавими фактами.

 

Крім того, на території страусиної ферми знаходиться контактний зоопарк, де проживають шотландські корови, олені, буйволи, верблюди, кози, свині і баранці та інша живність.

 

Тут же є дитяча зона, де діти і батьки можуть відпочити один від одного, розслабитися і зарядитися приємними емоціями. На фермі можна придбати страусине м'ясо, яйця, а також мило, масла і різні сувеніри.

 

Де: с. Ясногородка, вул. Підлісна, 32

Вартість: дорослий квиток — 200 грн, дитячий — 150 грн

Фестиваль COMIC CON UKRAINE

Одне з найбільш грандіозних і масштабних подій 2021 року присвячене ігровий субкультурі. Відвідувачів фестивалю чекають Cosplay-шоу, сотні персонажів комп'ютерних ігор, зустрічі з голлівудськими селебріті, музичні виступи, виставки та яскраві фотозони. На окрему увагу заслуговують геймерські турніри, маркет гейм-скарбів та розіграші, що дозволяють виграти цінні і корисні призи.

 

Діти до 10 років у супроводі дорослого допускаються на фестиваль безкоштовно, але при собі потрібно мати документ, що підтверджує вік дитини. Якщо ви і ваша дитина любите комп'ютерні ігри — відвідування COMIC CON UKRAINE обов'язкове.

 

Де: Київ, Арт-завод Платформа, вул. Біломорська, 1

Коли: 4-5 вересня 2021

Вартість: від 350 грн

Експериментаніум

Ваша дитина мріє стати вченим або просто цікавиться всім, що відбувається в навколишньому світі? Тоді терміново вирушайте до столичного музею експериментальної фізики Експериментаніум, що пропонує відвідувачам понад 300 інтерактивних експонатів. Ваша дитина зможе власноруч створити міст без єдиного цвяха, створити торнадо або блискавку, змусити злетіти магніт і навіть зазирнути в нескінченність.

 

Музей пропонує тематичні екскурсії, видовищні розважально-пізнавальні шоу, затишне кафе і магазин, де можна купити набори для експериментів, пазли, конструктори та інші іграшки.

 

Де: Київ, проспект Степана Бандери, 6Д

Вартість: від 200 грн

Куди піти в Києві з дівчиною

З 8 по 12 вересня на території ботанічного саду імені Гришка пройде загадковий і романтичний фестиваль кіно про любов, що ідеально підходить для приємного проведення часу зі своєю другою половинкою. В рамках фестивалю буде показано 5 романтичних і глибоких за змістом фільмів про кохання, причому глядачеві доведеться вибирати кінострічку виключно за описом, так як її назва буде озвучено безпосередньо перед показом.

 

У завершальний вечір фестивалю, гостей заходу чекає один з найпрекрасніших фільмів про кохання з коли-небудь знятих, назавжди став класикою кінематографа. Заманливо? Тоді вперед за емоціями і любовними переживаннями!

 

Де: Київ, ботанічний сад ім. Гришко

Коли: 8-12 вересня 2021

Вартість: від 250 грн

Куди піти в Києві з подругами

Якщо ви шукаєте місце, куди піти в Києві з подругами, щоб гарненько відтягнутися, то не пропустіть момент насолодитися концертом популярного українського артиста — MONATIK, живий виступ якого вперше пройде на сцені посеред Дніпра. Вас чекає крутий саунд, улюблені треки в живому виконанні, першокласна хореографія і потужна енергетика, що обіцяє перетворити виступ на незабутнє шоу.

 

Де: м Київ, Венеціанський острів, 1 (Bakkara River Party)

Коли: 3 вересня 2021

Вартість: від 990 грн

 

10-11 вересня в Києві пройде феєричний концерт "BESTSELLER" справжнього секс-символу вітчизняної естради, одного із законодавців моди і найуспішніших виконавців СНД — Макса Барського. В ході шоу-програми на вас чекають найкращі хіти виконавця, захоплююча хореографія найвищого рівня і презентація нової пісні.

 

Подія пройде під відкритим небом на локації КВЦ Парковий, що дозволить насолодитися останніми теплими вечорами і максимально зарядитися енергією і позитивними емоціями.

 

Де: Київ, КВЦ Парковий (Оглядовий майданчик)

Коли: 10-11 вересня 2021

Вартість: від 799 грн

Куди піти в Києві з друзями

Якщо ви в пошуках місця, куди піти в Києві з друзями, і при цьому є фанатами автомобілів, то зверніть увагу на подію "Carrera Time Attack", присвячену легендарній марці Porsche.

 

Відвідувачі фестивалю зможуть подивитися виставку ексклюзивних автомобілів Porsche і авіашоу, спробувати себе в ролі пілота на гоночному симуляторі і взяти участь у розіграші подарунків. Також в рамках заходу пройде 6-й етап національної серії перегонів на час, де понад 50 пілотів з різних куточків світу будуть боротися за звання переможця.

 

На території фестивалю діятиме розважальна дитяча зона, тому можна сміливо брати дітей з собою.

 

Де: Київ, с. Чайки, вул. Антонова 2 (автодром)

Коли: 5 вересня 2021

Вартість: від 350 грн

 

Це далеко не повний список заходів, які очікують киян і гостей столиці у вересні, так що кожен зможе знайти захід на свій смак. Збирайтеся сім'ями, запрошуйте друзів і вдосталь насолодіться першим осіннім місяцем цього року.