РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

24.09.2018

3477 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Карбованець - криптовалюта найближчого майбутнього в Україні

Карбованець - криптовалюта найближчого майбутнього в Україні

Термін криптовалюта вперше використали в 2011 році в статті про Bitcoin, а ось офіційним роком народження цифровий валюти вважається 2009-й. Альтернативний спосіб оплати здійснюється в електронному вигляді, не має регуляторів, розрахунки безпечні і псевдоанонімність, тому популярність таких грошей зростає з кожним місяцем, що призвело не тільки до зростання вартості, а й кількості. Сьогодні в світі налічують більше тисячі криптовалюта, серед яких є і українська - «Карбованець», яка продемонструвала хороший зростання за минулий рі��.

З вересня 2018 року Карбованець (Karbowanec, KRB) пережив ребрендинг і став називатися Karbo (або Карбо), а основна мета такого кроку - вихід на західну аудиторію. Розробники бачать більше перспектив з виходом на міжнародну спільноту.

Криптовалюта карбованець: популярність і перспективи

Станом на январь 2019 року емітовано більше п'яти мільйонів карбованців, це 48% від максимально можливої ​​кількості. Основні особливості і відмінності Карбо від інших кріптоденег:

  • можливість Майні (карбувати) за допомогою звичайного домашнього комп'ютера середньої потужності на стандартних відкритих і процесорах, досягається завдяки алгоритму CryptoNight;
  • повна анонімність, всі транзакції відстежити неможливо, так як валюта побудована і працює на протоколі CryptoNote;
  • транзакції проходять в рази швидше, ніж в інших криптовалюта;
  • найнижча комісія за переклади на ринку.

Українська криптовалюта Карбованець: хто, де, коли

Пеpші новини про запуск карбованців, криптовалюта найближчого майбутнього для українців, з'явилися в травні 2016 року. Хто стоїть за запуском, достовірно не відомо, але розробники називають себе групою ентузіастів і зізнаються, що не живуть в Україні вже давно. Ідея зробити національну українську електронну валюту прийшла тоді, коли з'явилися локальні кріптоденьгі майже у всіх країнах світу.

Карбованець криптовалюта: як формується курс

Завдяки принципу децентралізації, вартість карбованця по відношенню до традиційних грошей і іншим криптовалюта встановлюється ринковим шляхом. Чим більший попит, тим вище буде курс криптовалюта карбованець. На вартість також можуть впливати очевидні переваги валюти і поширення новин в інтернет-просторі (чим більше, тим краще). В кінці 2017 року вартість карбованця досягла $ 1, а потім був нетривалий етап, коли ціна стрибнула до 2 доларів і менше ніж за рік зросла в 86 разів з 40 копійок. Зараз курс по відношенню до долара варіюється в межах 0,7-0,8 $, а стартував з трьох копійок.

Куди можна витратити українську криптовалюта Карбованець

Що б витратити, потрібно спочатку купити або заробити монети. Зробити це дуже просто: вся інформація є на офіційному сайті проекту, так само як і гаманець зі зрозумілою інструкції для Майнінг. Кожен може взяти участь і долучитися до розробки. Купити монети можна на спеціальних біржах.

Є ті, хто бере позики в Бистрозайм, для того щоб оновити відеокарту або процесор і добувати будинку Карбо.

Витратити криптовалюта карбованець вже є куди: можна поповнити мобільний, оплатити послуги інтернет-провайдера, віддати на благодійність або купити певні товари. Перелік всіх магазинів, які приймають оплати в українській електронній валюті є на офіційному сайті Карбо https://karbo.io

 

Читайте також:

Інвестиції в інтернеті: як заробляти на грошах

Інвестування в акції, як спосіб заробітку