РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

15.03.2021

1267 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Що мікропозики зробили з моїм життям: 5 історій клієнтів Бистрозайм

 

У народі існує думка, що мікропозика – це одна суцільна кабала, з якої потім неможливо вибратися. Однак на практиці грамотне розпорядження грошима веде тільки до позитивних результатів. Яких саме – починаючи від покупки квартири і закінчуючи відкриттям власного бізнесу. І це цілком реальні історії, можливо, навіть серед ваших знайомих. Ми розповімо про п'ять людей, для яких кошти з «БистроЗайм» зіграли вирішальну роль в житті.

 

Микола

кур'єр одного з сервісів по доставці їжі в Києві

 

Власне житло в центрі Києва – задоволення дороге, особливо, для молодої сім'ї. Саме тому ми з дружиною знімали невелику двокімнатну квартиру. В місяць оренда виходила нам по 9 тисяч гривень. Робота кур'єра була не самою високооплачуваною – до 15 тисяч гривень, але з додатковим доходом дружини вистачало на житло і деякі інші радощі життя.

 

Проблема намалювалася в грудні, коли її зовсім не чекали. У власниці з'явилися якісь термінові плани, і житло потрібно було різко звільнити. На носі новий рік, в самому розпалі всі приготування, а гроші витрачені на покупку подарунків. Сказати, що ця новина застала нас зненацька, значить, нічого не сказати.

 

Вихід із ситуації був тільки один – шукати нове житло. Звичайно, під Новий рік це завдання не з простих. Ціни під свята злетіли до космічних висот. Батьки живуть далеко не в Києві, а друзів на свята зовсім не хотілося напружувати. Недовго думаючи, ми вирішили взяти мікропозику. І якщо чесно, в результаті я радий такому повороту.

 

Гроші після невеликої перевірки практично відразу ж надійшли на карту, тому вже на наступний день я швидко орендував на місяць нову квартиру. Ситуація з орендним житлом якнайкраще показала, що сюрпризів можна чекати в будь-який час. Саме тоді я прийняв рішення обзавестися власним житлом.

 

" Якби не та ситуація під Новий рік, можливо, ми так і не змогли б зважитися на покупку.

 

 

І ось на дворі березень – ми з дружиною не тільки успішно виплатили ту мікропозику, але і взяли іпотеку! Невеликі накопичення були у наших батьків, кілька місяців довелося побігати по підробіткам, але в підсумку у нас власне житло в десяти хвилинах ходьби від метро. Якби не та ситуація під Новий рік, можливо, ми так і не змогли б зважитися на покупку.

 

Олександр

колишній фітнес тренер салону Energy

 

Я закінчив в Києві Інститут психології і підприємництва за спеціальністю «управління персоналом». Ось тільки влаштуватися на роботу за освітою було завданням з трьома зірочками. «Управляти персоналом» ніхто без досвіду довіряти не хотів, а з урахуванням високої конкуренції влаштуватися в престижну компанію речі зовсім не йшлося.

 

За класикою жанру довелося працювати в зовсім іншій сфері. Я активно займаюся спортом: мінімум три рази на тиждень я відвідував спортзал плюс ходив в басейн. Цей досвід виявився безцінним для роботи тренером у фітнес-клубі. Нескладні зміни, приємні зустрічі та 12 тисяч в місяць були цілком непогані для людини, яка буквально щойно «вийшла з інституту».

 

Все змінилося десь через пів року, коли я зовсім несподівано зустрів свого однокласника Діму. Виявилося, що він збирається відкрити свій бізнес, причому спортивний зал. Заклад має бути невеликим, але затишним і з індивідуальним підходом до кожного клієнта. Звичайно, фітнес-тренер та ще з додатковою освітою з управління персоналом став для нього справжньою знахідкою. Ми були хорошими друзями, тому він запропонував партнерство, однак для повного відкриття потрібна була ще невелика сума. Моїх накопичень практично вистачало, але знадобилося ще близько 10 тисяч гривень, щоб докупити залишки необхідного інвентарю і привести все до презентабельного зовнішнього вигляду.

 

" Гроші я отримав практично моментально, і вже через три дні наш невеликий спортзал приймав перших клієнтів.

 

 

Тут мені і допоміг сервіс «БистроЗайм». Гроші я отримав практично моментально, і вже через три дні наш невеликий спортзал приймав перших клієнтів. Я займав посаду головного тренера, керував персоналом і відповідав за спортивний інвентар, а Діма вирішував фінансові та супутні питання.

 

Після восьми місяців роботи я сміливо можу сказати, що мої доходи перевищили стару зарплату в 12 тисяч. І нехай коронавірус вдарив по бізнесу, я впевнений, що все дуже швидко налагодиться.

 

Олександр

торговий представник і менеджер в «Макдоналдсі»

 

За фактом я працюю торговим представником, тому часто доводиться активно їздити по всьому місту. Все б нічого, але тут не обійтися без власного транспорту. Вірніше, без машини можна, але метро і громадський транспорт заберуть масу сил і часу. Моя «чотирнадцята» Лада 2114 вірою і правдою служила довгі роки, але самі розумієте, при активній щоденній їзді авто ламалося практично щомісяця.

 

Про купівлю нового автомобіля я замислювався давно, але кошти поки не дозволяли говорити про щось конкретне. Тут же я чітко вирішив, що потрібно брати нову машину. Як мінімум, для поїздок на вихідних. З урахуванням того, що я відмінно орієнтуюся в сфері харчової продукції, я вирішив влаштуватися на другу роботу. Вибір пав на один з «Макдональдс» через гнучкий графік. Сумарно мені вдалося збільшити свій місячний дохід практично до 40 тисяч гривень.

 

Почалося вивчення пропозицій від різних банків. Домогтися максимальної вигоди можна було тільки в тому випадку, якщо виплатити максимально можливу суму відразу ж. Чекати з машиною не хотілося. Накопичень вистачало на покупку з внеском початкової виплати, але ось супутні витрати оформлення оплатити вже було нічим.

 

" Суму зміг отримати прямо в день купівлі, тому швидко все оформив і ось я щасливий власник нової Kia Rio.

 

 

Потрібна була буквально невелика сума до 15 тисяч. У банку брати не було сенсу – повісили б ще більший відсоток. Тут і виручила мікропозика без дзвінків. Суму зміг отримати прямо в день купівлі, тому швидко все оформив і ось я щасливий власник нової Kia Rio.

 

Сергій

водій сервісу «Лайк Таксі»

 

Була у нас з дружиною давня мрія обзавестися невеликою ділянкою під дачу. Давно придивлялися до різних місць. Накопичення йшли, але відносно невеликі. У таксі я отримував близько 17 тисяч гривень. Дружина працювала в одній з комунальних держустанов і отримувала 11 тисяч.

 

У сина недавно народилася дитина, тому ми як відповідальні бабуся з дідусем періодично відправляли кошти на карту. Незважаючи на це, дрібні накопичення робити вдавалося. Купівля дачі все ще залишалася в планах, але про точні терміни ніхто навіть не думав.

 

Все змінилося, коли подруга моєї дружини розповіла, що одна спільна знайома продає невелику ділянку в Бабинцях. Вона вислала набір фотографій і розповіла про вартість. На ділянці вже був охайний будиночок, але найприємнішим була ціна. Ось тільки ця знайома продавала все дуже терміново, тому вирішувати потрібно було прямо зараз.

 

Зібравши всі накопичення, виявилося, що суми не вистачає. Пару дзвінків друзям і вдалося зайняти ще кілька тисяч, але і цього мало. Переглядаючи пропозиції в інтернеті, наткнувся на «БистроЗайм». Мікропозика онлайн була дуже приваблива, особливо, з огляду на відсоток. Незважаючи на притаманний мені скепсис, вибору вже не залишалося. Оформити мікропозику вийшло без якихось форс-мажорних обставин.

 

" Дачу ми з дружиною успішно купили, а гроші повернули в той же місяць. Якби не ця компанія, залишилися б ми без улюбленої дачної ділянки.

 

 

Пошкодувати не довелося. Дачу ми з дружиною успішно купили, а гроші повернули в той же місяць. Якби не ця компанія, залишилися б ми без улюбленої дачної ділянки.

Андрій

водій трактора МТЗ-82

 

Скажу відразу, що я колишній менеджер з продажу. Багато запитають, як такий «офісний планктон» пересів на брутальний трактор? Вся справа в мікропозиках.

 

Епідемія сильно вдарила по компанії. У перші місяці частково скоротили робочий час, а відповідно, і зарплату. Зі своїх 25 тисяч я отримував 10. Далі все ставало ще гірше – безкоштовні вихідні і відпустки. Роботи не було, по місту діяли обмеження, тому знайти щось альтернативне було складно.

 

Гроші знадобилися дуже швидко, оскільки на мені висіла іпотека. У такій ситуації зазвичай залишається тільки мікропозика без відмови. У банках кредити отримати практично неможливо, тим більше «на життя». Ось тільки терміни повернення вже наближалися, а в кишені у мене було порожньо. Ситуація ставала критичною, як тут я згадав про одну давню пропозицію.

 

Ще з часів студентства у мене були права на трактор. Не те щоб я був досвідченим водієм цієї техніки, але поїздити на ній довелося. Ще до коронавіруса мене звали водієм на трактор, але йти з затишного офісу зовсім не хотілося. Я знайшов номер і вирішив зателефонувати.

 

Як не дивно, мене взяли з розпростертими руками! Вистачило буквально декількох днів, щоб згадати навички і ось уже я роз'їжджаю на старенькому МТЗ-82. При зарплаті 20 тисяч у мене графік два через два і залишається час на інші підробітки. Що найголовніше – це унікальний досвід і можливість розвіятися від офісного просиджування.

 

" Бажання повернути борг і стало причиною такої неординарної зміні роботи.

 

 

І все завдяки «БистроЗайм». Бажання повернути борг і стало причиною такої неординарної зміні роботи. Як би я не ставився до мікропозик, зміною обстановки я зобов'язаний саме цьому сервісу.

 

Тут можете бути і ваша історія

Як бачите, мікропозика на карту цілодобово іноді виручає в самих різних ситуаціях. Швидко і зручно – це головні переваги «БистроЗайм» в порівнянні зі звичайними банками. Відкрити бізнес, додати до покупки машини або нерухомості – з усім цим допоможе наша компанія.