РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

13.07.2020

1917 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Україна, як і інші країни, потрапила під удар короновірусной інфекції. Але навіть у складній ситуації можна знайти шляхи заощадити. Бистрозайм пропонує клієнтам п'ять життєвих порад, які допоможуть зберегти гроші в умовах короновирусной інфекції.

Лайфхак №1: замість супермаркетів – інтернет-магазини

Супермаркети, гіпермаркети, класичні магазини з великим скупченням людей – це підвищений ризик заразитися короновірусом. ВООЗ рекомендує уникати місць з великим скупченням людей. Якщо ви звикли займатися шопінгом, є альтернатива – використовуйте інтернет-магазини. Продукти, одяг, обладнання, засоби гігієни – все це вже давно є в дистанційному продажу.

Окремий плюс закупівель в інтернет-магазині – можливість отримувати бонуси. Якщо при звичайних покупках акції зустрічаються лише подекуди, то на онлайн-сервісах є бонусні програми для кожного клієнта. Це стосується як можливості отримати кешбек, так і різних закупівель гуртом. Багато інтернет-магазинів торгують не тільки предметами першої необхідності, але й різними колекціями, дизайнерськими товарами, які недоступні у звичайних супермаркетах.

Лайфхак №2: банківські карти – це не тільки оплата дистанційно, але й бонуси

Левова частка українців користується банківськими картами тільки для придбання товарів та зберігання грошей. Лише незначна частина громадян активно користується бонусами, які надаються банківськими організаціями. Банки вже давно впровадили у вжиток кешбек, знижки та додаткові нарахування своїм клієнтам. Замість того, аби платити готівкою, можна повернути собі відсотки за купівлю речей дистанційно. Пам'ятайте про це.

Лайфхак №3: навіщо ходити в кіно, коли можна подивитися його вдома?

Сфера розваг в даний час поступово переходить на простори інтернету. Доступні онлайн-сервіси, які дають можливість подивитися улюблене кіно або новинки прокату в домашніх умовах. Немає необхідності ризикувати власним здоров'ям і відвідувати багатолюдні торгівельні центри під час прем'єри – замість цього влаштуйте у будинку особистий кінотеатр.

Правило поширюється не тільки стосовно перегляду кінострічок. Будь-яке дозвілля краще перенести додому, адже це заощадить час та гроші як на поїздку, так і на оплату квитків.

Лайфхак №4: не варто забувати про віддалений режим роботи

короновірус може стати привідом для того, щоб перевести власну роботу на дистанційний режим. Просто скажіть своєму замовнику або партнеру про те, що класичні зустрічі у переповнених людьми бізнес-центрах або інших публічних місцях краще скасувати. Аргументуйте це небезпекою короновірусу, адже ніхто не хоче захворіти в той час, коли сам вірус ще не до кінця вивчений. Перехід на віддалений режим роботи дозволить вам заощадити не тільки гроші на поїздки, але й час. Дистанційне обслуговування вимагає менше витрат, ніж безпосередня робота в офісі.

Лайфхак №5: замість банків – позики дистанційно

Щодня банки в Україні відвідують мільйони громадян. Там, де багато людей, є ризик підхопити короновірус. Інфекція передається через предмети і особливо через купюри. Не варто ризикувати власним здоров'ям. Загальна рекомендація – звертатися в установи, які працюють дистанційно. Можливість оформити позику онлайн – це не тільки безпечний, але й вигідний механізм.

Бистрозайм пропонує альтернативу традиційним банкам. Три причини, чому ви зможете заощадити, якщо звернетеся до Бистрозайму:

  • ніяких поїздок та витрат часу на оформлення документації;

  • лояльні вимоги і відсутність «підводних каменів»;

  • висока швидкість оформлення.

Ви зможете заощадити гроші та нерви, якщо замість банків звернетеся до мікрофінансової організації. Ми не вимагаємо відвідувати офіс – складання договору позики можливо провести дистанційно. Це просто і безпечно для клієнта.

 

Наше завдання – надати клієнтам найвигідніші пропозиції щодо позиції на ринку. Якщо ви хочете заощадити під час короновірусу, вам сподобається наша пропозиція для першої позики. Ми надаємо перший кредит під 0%. Ніяких прихованих комісій. Тільки легке і швидке оформлення необхідної суми.

 

Бистрозайм надає фінанси без необхідності застави або поруки іншої людини. Всі пункти перераховуються в договорі. Ми не вимагаємо надання стосу паперів, для яких необхідно відвідувати десятки організацій – тільки паспортні дані, номер телефону та адреса електронної пошти.

 

Дистанційний займ в Бистрозаймі – це економний та безпечний шлях отримання коштів. Замість того, щоб відвідувати публічні банківські організації, стояти в чергах, кожен клієнт може оформити позику протягом 15 хвилин. Карантин – це не самообмеження, а можливість заощадити на традиційних витратних діях.

 

Список компаній, які працюють і видають кредити онлайн під час карантину можна знайти на сторінці "Найвигідніші кредитні пропозиції цього тижня від наших партнерів". Також якщо ви подасте заявку в кілька компаній, це значно збільшить шанс отримати кредит за короткий період часу.