РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

29.12.2021

1094 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Підбиваємо підсумки року: як "Быстрозайм" провів 2021 рік

Для багатьох із нас 2021 рік пройшов по-різному. Ми досягали успіху, робили помилки, росли та навчалися. Ми знаходили, втрачали, досягали своєї мети і рухалися вперед. Але щоб не трапилося - "Быстрозайм" завжди був поруч зі своїми клієнтами і охоче підтримував їх у скрутну хвилину.

 

Протягом усього року "Быстрозайм" зростав і розвивався разом зі своїми клієнтами. Які б складності не зустрічалися на шляху - ми завжди намагалися зробити наш сервіс кращим. Про це ми поговоримо докладніше та розповімо, як пройшов наш рік.

 

Нові сервіси

 

Весь 2021 рік “Быстрозайм” активно працював над тим, щоб стати кращим і бути кориснішим для клієнтів. Ми запустили соціальний проект “Быстронайм”, який допомагає знайти роботу сотням українців, незалежно від того, чи вони наші клієнти. Основна мета соціального проекту "Быстронайм" - боротьба з бідністю з допомогою працевлаштування населення.

 

Ми запустили зручний та швидкий мобільний додаток. Тепер брати позики стало ще простіше. Усього пару кліків та гроші у вас на карті. Крім того, всі позики, які оформлені через мобільний додаток - завжди на 10% будуть дешевшими. Наші аналітики вже фіксують збільшення завантажень додатку. Клієнти "Быстрозайм" віддають перевагу мобільному додатку більше, ніж сайту.

 

Для того, щоб убезпечити дані клієнтів "Быстрозайм", ми запустили двофакторну автентифікацію для доступу в індивідуальний кабінет. Тепер ваші дані будуть у повній безпеці.

 

Ми продовжуємо розвивати один із наших успішних проектів – кешбек-сервіс. Усі бажаючі можуть робити покупки у популярних магазинах, а частина грошей повертається їм на карту. Ми часто говоримо про фінансову грамотність: даємо поради, як правильно економити гроші та розпоряджатися особистими коштами. Але ми не лише говоримо про це, а й допомагаємо, створюючи нові послуги. Кешбек-сервіс від "Быстрозайм" - це допомога всім, хто хоче споживати свідомо і мати можливість економити кошти на покупках.

 

Акції та знижки

 

За 2021 рік ми провели десятки акцій, які дозволяли брати позики зі знижками від 10 до 100%. Наша місія – зробити гроші доступними для наших клієнтів. І “Быстрозайм” завжди радий підставити своє плече допомоги.

 

За весь рік ми розіграли сотні цінних призів: ноутбуки, телевізори, побутова техніка, аксесуари та багато іншого. Користувачі послугами "Быстрозайм" стали щасливими володарями приємних подарунків. І в майбутньому ми не плануємо зупинятися, тому продовжуватиме радувати наших клієнтів. Крім того, ми постійно даруємо промокоди на знижки у наших соцмережах та на сайті. Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити великі знижки на позики та розіграші цінних призів.

 

Розвиток сервісу "Быстрозайм"

 

У 2021 році "Быстрозайм" видав на 30% більше позик, ніж у попередньому. Для нас це чудовий результат і показник величезної довіри з боку наших клієнтів. Частота користування нашим сервісом збільшилась на 1,5 раза.

 

Наші фахівці провели опитування серед клієнтів та з'ясували, що середня оцінка якості нашого сервісу зросла з 4,5 до 4,8 балів. За таку високу оцінку нашої роботи ми дуже вдячні нашим клієнтам. І зробимо все можливе, щоб наступного року стати ще краще.

 

Також ми запровадили нові автоматичні рішення оцінки платоспроможності клієнтів. Такий крок суттєво збільшив рівень схвалення позик. Позики стали ще доступнішими для всіх жителів країни. Крім того, ми збільшили швидкість обробки заявок, тепер рішення щодо видачі позики займає всього кілька хвилин, а наша анкета для отримання позики є однією з найкоротших і найпростіших серед подібних сервісів на ринку.

 

У підтвердженні розвитку сервісу “Быстрозайм”, цього року ми номіновані на премію у категорії “Найкращий сервіс мікрокредитування” за версією експертного видання про FinTech та e-commerce PSM7. Це неймовірна заслуга та показник нашої ефективної роботи.

 

Команда "Быстрозайм"

 

Все це було б неможливим без розвитку нашої команди. За 2021 рік команда "Быстрозайм" істотно розширилася. Висококласні спеціалісти різних профілів щодня працюють, щоб зробити гроші для населення доступнішими, а процес отримання грошей став ще легшим.

 

За 2021 рік "Быстрозайм" пройшла дуже цікавий шлях. Не завжди він був легким, але завжди ефективним. І це головне. Підсумками року ми залишилися задоволеними. І ми дякуємо кожному клієнту, які залишаються з нами. Ми завжди раді допомогти вам у скрутну хвилину. Залишайтеся з “Быстрозайм”. Далі - більше.