РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

07.02.2022

8032 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

Управління фінансами онлайн. Огляд мобільних додатків

 

Гроші люблять рахунок. Розрахунок доходів та витрат – обов'язкова частина усвідомленого управління фінансами. І в цьому нам допомагають смартфони, а точніше, мобільні програми. Розглянемо найпопулярніші програми, їхню користь для вашого гаманця.

Топ-5 додатків для обліку особистих фінансів від "Быстрозайм"

Планування індивідуального бюджету – важлива частина фінансової грамотності. «Быстрозайм» пропонує список мобільних додатків, які допоможуть вести особисті справи набагато ефективніше.

 

CoinKeeper – програми для управління мобільними банками, які дозволяють вести спільний бюджет. Доступне встановлення фіксованого місячного ліміту на витрати за категоріями. Це дає змогу відстежувати витрати. Є функція відстеження доходів та витрат з кількох пристроїв.

 

Monefy - є вбудована підтримка кількох валют, у тому числі гривні, долари та євро. Програма дозволяє відстежувати всі витрати за день\тиждень\місяць або рік за різними категоріями. Дуже зручний та простий інтерфейс.

 

Money Flow – дуже стильний додаток-планувальник для обліку фінансів. Існують дуже зручні функції автоматизації обліку щомісячних платежів. У програмі можна прив'язати свою банківську картку для відстеження всіх операцій із нею.

 

Важко - простий безкоштовний додаток, який аналізує ваш місячний бюджет і обчислює денний ліміт витрат. Дуже допомагає підвищити дисципліну у фінансових питаннях. Допомагає не виходити за межі бюджету.

 

Buddy – призначений для ведення спільного бюджету. Є можливість поділити все на категорії із членами сім'ї або друзями. Цікавий дизайн, виконаний у рожевих відтінках.

 

Зазначимо, що у нас також є свій мобільний додаток, який допоможе Вам користуватися послугами. Воно доступне для користувачів на базі ОС Android та на базі ОС iOS. Додаток безкоштовний і доступний для завантаження всіх користувачів. Додатково при користуванні послугами через мобільну програму надається знижка у розмірі 10 %. Це не лише зручно, а й вигідно.

 

Мобільні програми вже сьогодні полегшують наше життя. Допомагають економити, розраховувати та планувати бюджет. Використовуйте наші рекомендації, і ви побачите, як за допомогою програм можна заощаджувати час та кошти. Бути фінансово грамотним не складно, але так потрібно в наш час.