РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

13.05.2020

1741 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Багато хто через пандемію коронавірусу тимчасово або назавжди втратили роботу. Тому пошук можливості підзаробити на сьогоднішній день як ніколи актуальний. Ми підібрали для вас найпопулярніші варіанти, які допоможуть заробити вам грошей.

 

1. Кур'єр.

 

Одна з найбільш затребуваних посад на сьогоднішній день. Не дивно, адже багато ресторанів і кафе на період карантину перейшли на режим доставки.

 

 

Також існують сервіси доставки (наприклад, Glovo, Кабанчик і т. П.), які доставляють продукти з супермаркету, медикаменти з аптеки. Влаштуватися кур'єром може кожен, але бажано мати свій велосипед або скутер. Під час роботи дуже важливо використовувати засоби індивідуального захисту і по можливості користуватися функцією безконтактної доставки, що означає відсутність прямого контакту з клієнтами, тобто ви просто можете залишити вже оплачене замовлення біля дверей.

 

2. Фрілансер.

 

Для онлайн-бізнесу завжди було і є актуальним оновлення контенту на сайтах, сторінках соціальних мереж і т. д. Написання і рерайт статей, ретуш фото, переклад тексту – це не повний список того, на чому можна заробити онлайн, не виходячи з дому в будь-який час доби. Найголовніше в цьому - самоорганізованість і грамотність.

 

 

Для цього вам всього лише потрібно досить хороший ноутбук та інтернет. Ознайомитися з асортиментом продукції і придбати за хорошою ціною можна на:

 

 

3. Швачка.

 

 

Пошиття білизни, масок, піжам – це нескладно. Для початку потрібно обзавестися швейною машинкою і витратним матеріалом - якісної тканиною. Далі досить подивитися пару відеоуроків на Youtube, створити сторінку в Instagram і починати отримувати перші замовлення.

 

Якщо немає коштів на перше вкладення, можна швидко і легко взяти кредит від наших партнерів. Просто переходьте за посиланням і залишайте заявку на позику відразу в кілька компаній. Це відразу збільшить шанси отримати кредит за короткий проміжок часу.

 

4. Онлайн-репетитор.

 

Є досвід викладання вищої математики або досить добре знаєте іноземну мову? Коли весь світ переходить в режим онлайн, з'являється хороша можливість викладати по скайпу.

 

 

А для того, щоб репетитори могли знайти потрібні матеріали для викладання і завжди підтримувати свій рівень знань, рекомендуємо звернутися вам в Book24.ua. Там ви знайдете все.

 

5. Водій.

 

 

Якщо у вас є власний автомобіль, ви легко можете підробити водієм таксі, адже по всій Україні ввели обмеження для транспорту. Плюси даної роботи в тому, що ви самі формуєте свій графік.

 

А для того, щоб ви могли постійно підтримувати своє авто в хорошому стані або швидко зреагувати у разі поломки, ми підібрали для вас найкращі сервіси з гарантією:

 

 

Знайти можливість заробітку під час карантину складно, але цілком можливо, особливо якщо людина докладає для цього зусилля.