РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

26.06.2020

1240 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Все про українські розпродажі. Коли починаються і як вибрати кращі речі за копійки

За статистикою через світовий кризий кожен десятий бутік в Україні перестане працювати. Більшість магазинів через карантин зазнали збитків, але приблизно така ж частина почала продавати в режимі онлайн.

 

На початку карантину багато ритейлерів (продавець або реалізатор) ставили ставку на онлайн-торгівлю. Продажі онлайн звичайно ж підвищилися на 15-20%, але такий варіант все одно не почав приносити колишніх доходів. Тому всього за два місяці посиленого карантину ринок fashion-ритейлу втратив до 80% товарообігу. Як підсумок, весняна колекція не була розпродана, тому магазинам доводиться влаштовувати літні розпродажі з великими знижками.

 

 

Ми підібрали найвигідніші варіанти мережевих популярних магазинів, які пропонують свої карантинні рішення — шалені знижки на колекції сезону весна-літо 2020:

 

1. Puma

 

C 17.06 магазин запустив акції до -50% на всю продукцію. А на колекцію з попередніх сезонів знижки можуть досягати до -70%. Крім цього всього, даний магазин спортивних товарів пропонує додаткові бонуси — дисконт в 5% при оплаті банківською картою.

 

2. New balance.

 

Грандіозні знижки до -50% почали діяти з 12.06 і продовжують до 31.07. За цей час у вас є можливість придбати якісне взуття і одяг для спорту та просто для повсякденного носіння.

 

3. Springfield.

 

Акції в мережі магазинів до -70% на колекцію весна-літо. Якісні речі для чоловіків і жінок представлені в широкому асортименті і на будь-який смак.

 

4. Будинок Іграшок.

 

Тепер ще більше можливостей вибрати якісні подарунки для рідних в магазинах "Будинок Іграшок" зі знижками до -40%. Близько тисячі продукції — від активно-спортивних товарів до іграшок для домашніх посиденьок.

 

5. Ostin.

 

Сезонні знижки в магазинах діють на період з 23.06.2020 по 20.07.2020 включно в магазинах «O'STIN» на Акційні товари.

 

6. SHARMAN.

 

Літній марафон топових моделей сезону за найкращими цінами. І найприємніша новина — РОЗПРОДАЖ до -60% на весь асортимент Весна-Літо 2020.

 

7. House.

 

Розпочався літній розпродаж до -55%. Світшоти, джинси, футболки, худі — все це ви зможете знайти в мережі магазинах House в багатьох торговельних центрах України за зниженими цінами.

 

Для рядових громадян це відмінна можливість оновити свій гардероб за низькими цінами і знайти найкращі речі за копійки.

 

Також нагадуємо, що у вас завжди є можливість взяти позику від наших партнерів. Більшість представлених організацій пропонують видачу першої позики під 0%. Просто переходьте за посиланням і залишайте заявку. Ми рекомендуємо звернутися відразу в кілька організацій, це збільшить шанс на отримання позики за мінімальний період часу.