РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

01.06.2020

2841 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Карантин через пандемію коронавірусу посприяв переходу всіх компаній, спеціалістів, магазинів в режим онлайн. У наш час – інтернету, соціальних мереж, месенджерів – відкривається дивовижна можливість будувати своє життя так, як хочеться нам, а не як прийнято. У цій статті ми зібрали для вас 10 найактуальніших способів заробітку в інтернеті, не встаючи з дивану.

 

 

1. Копірайтинг.

 

Майже кожен сайт має потребу в постійному оновленні контенту. Написання текстів – це один з видів заробітку, який допомагає досягти значного доходу і може стати основною роботою. Для початку рекомендуємо звернутися на біржу копірайтингу, де можна знайти перший і безцінний досвід.

 

2. Заробіток на партнерських програмах.

 

Партнерські програми на сьогоднішній день дуже актуальні і затребувані. По суті це кампанія, яка спрямована на збільшення продажів товарів та послуг. Ви можете порекомендувати своїм друзям або знайомим купити товар і  отримаєте 2-10% від вартості товарів.

 

3. Лайки, підписки, репости.

 

На сьогоднішніх день багато успішних майданчиків продають свою продукцію онлайн через соціальні мережі. Лайки, підписки і репости допомагають наростити свою базу підписників і збільшити продажі. Такі спільноти готові платити за кожну дію, яка підвищує їх популярність. Тому для того, щоб заробити, достатньо для початку завести сторінку в популярних соціальних мережах.

 

4. Блогінг (заробіток на своєму блозі або сайті).

 

У сучасному світі непогано заробити можна і на своєму блозі, для цього достатньо регулярно писати статті на цікаві вам теми і ділитися посиланнями на корисні ресурси, в тому числі і на партнерські програми. Найголовніше – це затребувана і актуальна інформація.

 

5. Продаж фотографій.

 

Якщо ви власник професійної фотокамери і вам подобається робити знімки, то легко можете заробити на продажі фотографій, викладаючи їх на спеціальних ресурсах. Але не забувайте, що для цього необхідно постійно розвиватися і вдосконалюватися.

 

6. Ведення соціальних мереж (SMM).

 

Можна влаштуватися адміністратором вже розкручених спільнот в соціальних мережах – в Facebook, Instagram або ж створити самостійно таку сторінку. У такому випадку для заробітку без вкладень використовуються різні рекламні майданчики, біржі постів та багато іншого.

 

7. Інфобізнес (продаж курсів, тренінгів).

 

Даний заробіток передбачає продаж інформації, яка буде актуальною і цікавою для цільової аудиторії. Звичайно запис курсів та тренінгів вимагає знань і зусиль, але зате ви зможете працювати з темою, яка буде приносити вам задоволення.

 

8. Набір тексту.

 

Звичайно дана робота не вимагає ніяких особливих навичок і знань, крім уміння досить швидко працювати з клавіатурою. Тому так легко потрапити на вакансії шахраїв. Будьте обережні і пильні, не ведіться на пропозицію з даним типом заробітку, які пропонують високу оплату.

 

9. Веб-дизайн.

 

Для роботи веб-дизайнером не обов'язково мати професійну художню освіту. Почати можна з установки на свій персональний комп'ютер необхідне програмне забезпечення (Figma, Adobe Photoshop і т. п.) та освоїти роботу з ним. Далі потрібно ознайомитися з базовими принципами роботи з текстом, кольором і зображеннями. Далі просто починати багато практикуватися вже на реальних замовленнях.

 

10. Заробіток на опитуваннях.

 

Така форма роботи не вимагає ніяких особливих знань та ідеально підійде для жінок в декреті, школярам і студентам. Звичайно за одне опитування оплата невелика, але це не вимагає великих витрат часу. До того ж ви будете отримувати гроші за те, що висловлюєте свою думку в мережі.

 

Ми привели вам приклади різних заробітків, які не вимагають вкладень і певних навичок. Тому можна легко працювати на дивані і отримувати за це гроші.

 

Але що робити, якщо у вас немає коштів на придбання нового ноутбука? Все просто – можна швидко і легко взяти кредит від наших партнерів. Просто переходьте за посиланням і подавайте заявку на оформлення позики відразу в кілька організацій для підвищення шансу отримати новий кредит за короткий проміжок часу.