РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

15.02.2022

8351 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

Скільки заробляють спеціалісти різних професій. Контент менеджер

 

У попередньому блозі на тему професій ми писали про те, скільки заробляють люди на позиції HR-менеджера. Наразі пропонуємо ознайомитися зі статистикою доходів людей у ​​професії контент-менеджера. Проаналізуємо ринок праці в Україні та порівняємо заробітну плату по країні.

Ким ви працюєте і чим займаєтесь?

Для початку давайте розберемося, що входить до обов'язків контент-менеджера. Ця спеціальність має на увазі широкий спектр роботи з контентом, який залежить від потреб конкретної компанії. Сюди може входити як наповнення Інтернет-ресурсу (сайту, блогу, сторінки в соціальних мережах), так створення і розробка самого контенту. Залежить від завдань, які ставить перед менеджером фірма. Простими словами – будь-яка діяльність, пов'язана з контентом (підготовка, створення, розміщення) певного інтернет-ресурсу і є обов'язком контент-менеджера.

А як стати таким же крутим, як ви?

Розглянемо, що потрібно зробити, щоб успішно освоїти професію та знайти роботу контент-менеджером. По-перше, отримати диплом про освіту не вдасться, т.к. на сьогоднішній день немає спеціальних курсів та освітніх програм з цієї спеціальності. Однак це не завадить стати фахівцем, вивчивши всі необхідні навички самостійно.

Які навички повинен мати контент-менеджер?

1. Вміння писати тексти. Це основна навичка для освоєння посади контент-менеджера. Основний матеріал, з яким працюють спеціалісти – текст. Копірайт, рерайт або просто редагування.

2. Знати основи SEO, маркетингу та менеджменту. Звісно, ​​залежить від вимог роботодавця. Іноді від менеджера вимагають як створення контенту, а й просування.

3. Основи роботи у фото та відео-редакторах. Багатьом інтернет-ресурсам потрібні не просто текст, а зображення чи відео. Тому навички роботи у створенні колажів, презентацій будуть лише плюсом.

4. Такі софт скіли, як: комунікабельність, уважність, грамотність та вміння аналізувати інформацію. Такі навички дуже важливі, тому що контент-менеджеру доводиться працювати у команді з маркетологами, піарниками та іншими відділами.

 

Маючи такі навички, ви зможете з легкістю знайти роботу контент-менеджером. Але одних навичок не завжди достатньо для отримання заповітної роботи. Необхідно грамотно скласти резюме, пройти співбесіду тощо. У цьому вам допоможе наш соціальний проект "Бистронайм". Сервіс створений для того, щоб полегшити нехай для досягнення нової роботи, що добре оплачується.

Скільки ви заробляєте?

Напевно, найцікавіше питання – яка заробітна плата контент-менеджера. За даними сайту Work.ua, середньостатистична зарплата по Україні у фахівців цієї області – 13000 грн. А кількість актуальних вакансій знаходиться в районі 1000. Можна зробити висновок, що ця спеціальність затребувана на ринку праці. І заробітна плата перебуває на пристойному для нашої країни рівні.