РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

11.11.2021

1653 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Що таке кешбек і як він допомагає економити на покупках?

 

 

Чи хотіли б ви купувати товар у магазині, а щоб частина грошей вам поверталася назад на карту? Звучить заманливо. І цілком реально. Тому що таким сервісом користуються вже мільйони людей у всьому світі. І такий сервіс називається кешбек.

 

Суть кешбеку в тому, що частина коштів від суми покупки повертається вам на картку, рахунок мобільного телефону чи інший електронний гаманець. Прямо зараз мільйони людей користуються цим, щоб заощаджувати та отримувати кошти з кожного купленого товару.

 

Якщо говорити в цілому, то кешбек – це повернення частини грошей, витрачених на покупки. І працює він дуже просто: магазини платять винагороду за кожного наведеного клієнта. У свою чергу, клієнт отримує більшу частину цих грошей назад після покупки. Кешбек йде з будь-якої покупки, навіть якщо ви робите їх вперше. Як почати економити на покупках вже зараз разом із “Быстрозайм”? Давайте розберемося.

 

У додатку та на сайті "Быстрозайм" існує сервіс кешбек, що дозволяє повернути частину коштів за онлайн-покупки в найпопулярніших магазинах України. Все, що вам необхідно – здійснити покупку на сайті або у додатку “Быстрозайм”. Після цього ви одразу отримаєте повернення коштів на свій рахунок. Все просто та вигідно!

 

Як регулярно отримувати кешбек у додатку «Быстрозайм»

1. У головному меню натисніть розділ «Кешбек» внизу сторінки. Перейдіть до каталогу магазинів.

2. Виберіть сайт, на якому ви плануєте здійснити покупку, натиснувши кнопку «В магазин».

3. Здійсніть покупку товару на будь-яку суму.

4. Очікуйте зарахування коштів на ваш рахунок, який ви вказали під час реєстрації.

 

Відсоток та нарахування коштів у кожного магазину різний. У середньому кешбек становить 1,5-15% від суми купівлі, а термін очікування зарахування коштів на ваш рахунок – 30 днів. З інформацією щодо кожного з магазинів можна ознайомитись на його сторінці у відповідному розділі.

 

Заробляти на покупках ще не було так просто, як у додатку "Быстрозайм". Усього кілька простих дій допоможуть вам повернути частину коштів від суми витрачених грошей у будь-якому популярному інтернет-магазині. Сервіс кешбек дозволяє заощадити частину витрачених коштів, то чому б цим не скористатися?

 

У додатку "Быстрозайм", а також на сайті вказана повна інформація про сервіс. Мінімальна сума виведення коштів від кешбеку – 100 грн. Ми, у свою чергу, подбали про те, щоб у вас була можливість виведення без комісії та прихованих зборів.

 

Також на сайті доступні відгуки користувачів, які вже скористалися сервісом кешбек та заощадили значну суму грошей від покупок.

 

Наше завдання – допомогти вам заощадити гроші та зробити покупку товарів не тільки на задоволення, але й з користю для гаманця.