РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

18.12.2020

1752 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Що подарувати на Новий рік 2021: кращі ідеї для рідних і близьких

 

За що ми полюбляємо Новий рік, так це за численні подарунки. Якщо ви хочете приділити увагу своїм близьким і родичам, то час задуматися, що подарувати на Новий рік. Варіантів безліч, тому ми допоможемо підібрати найцікавіші презенти.

Що подарувати на Новий рік батькам: корисно і практично

Будь-яке свято — це відмінний привід привітати своїх найближчих людей. Що подарувати на Новий рік батькам — намагайтеся вибрати речі, які принесуть користь і полегшать життя. Якщо бюджет дозволяє, зверніть увагу на побутову техніку. У вашої мами напевно вже є стара техніка, яку можна замінити на нову.

 

 

Сучасний вертикальний пилосос, нова кавоварка, мікрохвильова піч, бездротова праска або новенький фен. Це лише невеликий список незамінних в будинку приладів, яким обов'язково зрадіє ваша мама. Якщо ваш батько автолюбитель, то подаруйте йому відеореєстратор або нові чохли для машини. Любителям що-небудь майструвати ідеальним подарунком стане інструмент: дриль, набор викруток і так далі. При виборі обов'язково враховуйте вік і вподобання ваших батьків.

 

Що можна подарувати, якщо бюджет невеликий. Тут рекомендуємо придивитися до дешевих, але не менш корисних речей:

 

  • Фітнес-браслет. Підійде батькам, які багато рухаються. Браслет замінить звичайний годинник.
  •  

  • Квитки в театр або інший культурний заклад. У батьків часто не вистачає часу на себе, виправте цю ситуацію.
  •  

  • Кухонний інвентар. Овочерізка, набір ножів, фартух або млин для спецій — це невеликі, але корисні гаджети для вашої мами.
  •  

  • • Універсальний пульт, капці з підігрівом або ортопедична подушка — відмінні подарунки для батька.

 

Не забудьте гарно упакувати подарунок і урочисто вручити. Батькам буде приємна не скільки сама покупка, а скільки ваша увага, тому не полінуйтеся підготувати святкову промову.

Кращий подарунок чоловікові на Новий рік

Як привітати чоловіка, який купити подарунок хлопцю на Новий рік — багато жінок починають задаватися цим питанням за кілька місяців до свят. Якщо ви точно знаєте його бажання, то можна ризикнути замовити ігрову консоль, новий смартфон або квадрокоптер. Тут краще уточнити, оскільки буде прикро, якщо хлопець хотів PlayStation, а ви подаруєте XboX.

 

 

Більш універсальний, але не менш корисний атрибут — геймпад, нова клавіатура або ігрова миша. Якщо ваша половинка часто працює за комп'ютером, то замовте зручне крісло. Хлопцеві обов'язково сподобаються бездротові навушники або power-bank. Діапазон цін досить великий, тому дівчата знайдуть моделі під наявний бюджет.

 

Портмоне або алкоголь з витримкою — відмінний подарунок чоловікові на Новий рік. З більш доступних варіантів рекомендуємо розглянути приналежності для гоління, шапку з шарфом, рукавиці або парфуми. Чоловікові в будь-якому випадку буде приємно отримати подарунок, навіть незначний. Не забудьте докласти вашу нестримну любов і палкий поцілунок.

Подарунки на Новий рік для вашої коханої

 

Кращі друзі дівчат — діаманти. Тут і думати не треба, що подарувати дівчині на Новий рік — прикраси стануть безпрограшним варіантом. Сережки, кільце, ланцюжок - покладайтеся на свій смак. Звичайно, це найдорожчий подарунок і дозволити його можуть не всі.

 

Якщо прикраси не підходять, є інші новорічні подарунки, наприклад, новий смартфон. Не тільки корисний гаджет, але і відмінний привід похвалитися перед подругами для вашої дівчини або дружини. Кожна дама турбується про свою зовнішність, а це відмінний привід для подарунка. Сертифікат у SPA-салон або на покупку косметики, парфуми або нижня білизна — з вибором у чоловіків проблем не виникне.

 

Інший фронт подарунків — корисні речі для кухні, адже більшість жінок годинами знаходяться за приготуванням їжі. До недорогих подарунків відноситься кулінарна книга, фартух, кухонні ваги або набір мірних чашок. Якщо гаманець не тисне — замовте коханій новий міксер, електричну м'ясорубку, мультиварку, хлібопічку або вафельницю. Вибирати техніку краще разом, щоб функціонал в повній мірі відповідав потребам вашої коханої.

 

Жінки дуже люблять символічні подарунки на Новий рік, і тут відкривається справжній простір для фантазії. Ось вам кілька прикладів:

 

  • подарувати святкову фотосесію;
  • «солодкий» букет;
  • замовити її портрет;
  • участь в кулінарному майстер-класі;
  • календар на наступний рік зі спільними фотографіями.

 

Головне, красиво презентувати подарунок і бути щедрим на компліменти. Залишиться тільки зустріти Новий рік в теплій і затишній атмосфері.

 

Кращі ідеї для подарунків друзям

 

Що подарувати друзям на Новий рік — тут можуть бути різні варіанти в залежності від того, як давно ви знайомі. Якщо бажаєте подарувати щось дійсно корисне, то підійдуть навіть такі прості презенти, як чохол для смартфона, щоденники, навушники або тематичні сувеніри. Тут орієнтуйтеся на уподобання і потреби ваших друзів. Важливий не статус подарунка, а увага, особливо, якщо ви плануєте зустрічати свята разом.

 

Для найкращих друзів можна вибрати оригінальні подарунки на Новий рік. Для великих компаній просто ідеально підходить алкогольна рулетка. Як в казино, але тільки замість цифр на рулетці чарки з алкогольними напоями. Розпивання перетвориться в захоплюючу азартну гру. В якості альтернативи підійде і кальян з підсвічуванням.

 

Ще один варіант з гумором — футболки з принтами кумедних фотографій. Одягнувши їх, вийде яскрава фотосесія. Розважитися на відкритому повітрі допоможе сніговий бластер. Подарунок актуальний для чоловіків будь-якого віку. Творчих друзів можна здивувати 3D ручкою-принтером.

 

Знайти ідеї для подарунків легко. Проблеми починаються, коли на всі покупки не вистачає коштів. Образити нікого не хочеться, але ж ще потрібно відкласти кошти і на святковий стіл. Тут на допомогу приходить сервіс «БистроЗайм», де легко і швидко можна взяти кредит на новорічні подарунки за вигідною ставкою. Для оформлення знадобляться тільки паспорт і ідентифікаційний код, а повернути кредит можна зручним для вас способом.