РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

30.11.2021

1889 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Позики через мобільний додаток – завжди вигідніше на 10%

Раніше ми вже писали, чому варто користуватися мобільними додатками. Основні переваги – це швидкість роботи, зручність та доступність. А тепер поговоримо, чому варто користуватися додатком від "Быстрозайм".

 

Мобільний додаток від "Быстрозайм" - це:

 

  • Зручність та швидкість. У ньому немає нічого зайвого, тільки ті функції, які потрібні для отримання позики та погашення заборгованості. Крім того, мобільний додаток завжди під рукою.

  • Ви зможете отримувати персоналізовані повідомлення про акції, знижки тощо.

  • Мобільний додаток завжди під рукою. Мобільний телефон завжди поруч з нами, а додаток дозволяє за лічені хвилини здійснити необхідну операцію. Якщо вам терміново потрібні гроші, вам достатньо включити свій смартфон і скористатися мобільним додатком "Быстрозайм".

 

Щоб отримати кредит у «Быстрозайм» потрібен лише паспорт та ІПН. Перша позика під 0,01%.

 

Ви можете на власному досвіді переконатися, як швидко та просто можна отримати кредит через мобільний додаток. Для цього потрібно лише:

 

1. Встановити додаток;

2. Вибрати суму до 15 000 гривень;

3. Заповнити анкету та подати заявку;

 

І вже за 10 хвилин на карту надійдуть гроші у разі позитивного рішення.

 

Крім того, брати позики у додатку – завжди вигідніше на 10%. Тільки уявіть: ви оформляєте позику швидше, зручніше, так ще й із відчутною знижкою. Все це можливо завдяки мобільному додатку від "Быстрозайм".

 

Для того, щоб отримати знижку 10% вам всього лише потрібно завантажити і встановити додаток "Быстрозайм", оформити позику і ви отримаєте 10% знижку. Знижка буде автоматично застосовуватися, як тільки позику буде оформлено. Вам не потрібно буде робити жодних зайвих дій. Якщо у вас вже є "Быстрозайм" у вашому смартфоні, вам просто необхідно оформити позику через програму і отримати 10% знижку.

 

Якщо у вас вже є промокод на знижку 10%, який ви отримали раніше, то знижка сумуватиметься з наявною.

 

Залишайтеся з "Быстрозайм", ми готуємо для вас ще багато цікавих пропозицій!