РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

19.12.2019

2140 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Фінансовий гороскоп на 2020 рік

 

У 2020 році наступає Рік Білого Щура, який приходить на зміну Земляній Свині. Якщо 2019 був періодом великих змін, то новий рік принесе більше стабільності. Тому намагайтеся розпланувати свої витрати так, щоб здійснити всі намічені цілі.

 

Цього року Сатурн і Меркурій будуть прихильними до тих, хто готовий наполегливо працювати та вдосконалювати себе. Такі люди зможуть отримати максимум з наступаючого року та добитися великих змін.

 

Овен

 

Для Овнів зимовий і весняний періоди стануть відмінним часом для знаходження нових джерел доходу - знайти вдалу роботу та укласти перспективні контракти. Але уникайте високоризикованих проектів, так як вони можуть принести великі збитки. Влітку і восени настане пора стабільності в грошовій сфері - без збитків та великих доходів.

 

Телець

 

Тельці отримають гарну можливість заробити на рік Білого Щура. Грудень буде найсприятливішим місяцем, тому важливо зустріти Новий Рік у відповідності з бажаннями на рік. Будьте уважні і шукайте можливість вкладання або вигідного співробітництва.

 

Близнюки

 

Рік Білого Щура для Близнюків відмінна можливість відкрити свій власний бізнес. Проявляйте наполегливість і рішучість, щоб збільшити свій дохід. Бізнес зробить вас незалежним та принесе стабільність.

 

Рак

 

Початок року принесе фінансову стабільність. Але до середини року Раки можуть зробити покупку, яка порушить фінансовий стан. Тому приготуйте грошовий запас, який допоможе у важкій ситуації.

 

Лев

 

У році Білого Щура економічна ситуація у Львів буде нестабільною. Тому постарайтеся ретельно спланувати свій бюджет та врахувати непередбачені витрати. Осінь принесе довгоочікуване фінансове зростання і підйом рівня життя до зими.

 

Діва

 

Чекайте восени зростання прибутку. Це може бути як ваш власний бізнес, так і просування по кар'єрних сходах. Чекайте вигідного проекту який принесе дохід. Але будьте обережні - гроші приведуть до великой покупки, яка може похитнути фінансове становище.

 

Ваги

 

У новому році для Терезів вся ситуації буде відрізнятися стабільністю. Астрологи кажуть про те, що вам не слід особливо переживати щодо роботи і ризиків з зарплатою, але і не варто розраховувати на велике фінансовий зростання.

 

Скорпіон

 

У рік Білій Щури для Скорпіонів все складеться якнайкраще - зростання доходів призведе до старту різних проектів і нових знайомств. Будуть вирішені фінансові труднощі і осінь закладе хороший фундамент на майбутній рік.

 

Стрілець

 

Для Стрільця початок року буде знаменувати певні фінансові труднощі. Тому варто строго планувати свої витрати, і по можливості відкладати гроші. Адже починаючи з осені буде шанс зробити вдалу велику покупку або вкластися у власну справу, яка принесе значний прибуток.

 

Козеріг

 

Рік Білого Щура з самого початку дасть Козерогам можливість збільшити свій дохід. Але його важливо не втратити - більше такого сприятливого моменту не буде до кінця року. Приділяйте увагу перспективним справам і розвивайтеся - це дозволить не пропустити важливий момент.

 

Водолій

 

2020 рік буде для вас досить легким - в фінансовому плані справи підуть вгору. Водоліїв чекає просування по кар'єрних сходах та нові знайомства. В кінці року будуть великі витрати, які дозволять втілити давню мрію.

 

Риби

 

Приготуйтеся до певних грошових труднощів. У першій половину 2020 року на Вас чекатимуть фінансові проблеми, які будуть подолані наполегливою працею. Але кінець року принесе заслужене нагородження, яке покриє всі пережиті труднощі.

 

Як подолати фінансові труднощі

 

Якщо в наступаючому році ви зіткнетеся з певними грошовими труднощами, то БыстроЗайм допоможе їх подолати. Безкоштовний кредит до зарплати врятує у важкий період та відкриє нові можливості.