РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

17.07.2020

1358 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Де недорого і безпечно відпочити цього літа

Для продуктивної роботи завжди потрібен відпочинок і зміна обстановки, а за умов карантину і самоізоляції здійснити це було практично нереально. Зараз в Україні можна недорого і безпечно відпочити. Ми підібрали для вас ТОП-5 кращих баз відпочинку, де кожен знайде щось для себе навіть з самим мінімальним бюджетом.

 

1. Одеса

 

Один з найпопулярніших курортних міст України для туристів будь-якого віку. Тож не дивно, адже тут можна поєднати відпочинок на одному з пляжів теплого Чорного моря з захоплюючими екскурсіями по місту. В історичному центрі Одеси збереглося багато пам'яток в різних архітектурних стилях.

 

Звичайно ж ціни в Одесі в літній період не найнижчі, але зате тут у вас є найбільший вибір варіантів відпочинку та розваг..

 

Як дістатися?

 

В Одесу дістатися найпростіше з будь-якого міста України або на авто. Потяги, автобуси майже щодня відправляються в потрібне Вам місто регулярними рейсами. Відстань від Києва до Одеси — 475 кілометрів, від Харкова — 670, від Дніпра — 455.

2. Лазурне

 

Селище міського типу більше розраховане на сімейний відпочинок і відпочинок з дітьми. Протяжність пляжної лінії становить 4 км. У Лазурному звичайно ж є магазини, кафе, ринок, нічні клуби і інші стандартні розваги.

 

Ціни на житло варіюються і залежать від наявності зручностей, відстані до моря, площі і комплектації номера.

 

Як дістатися?

 

  • машиною через Херсон. Відстань від Києва до Лазурного - 650 кілометрів, від Харкова — 525, від Дніпра — 390;
  • автобусом (регулярні маршрутів з різних міст);
  • поїздом або автобусом до Херсона, а потім автобусом або маршруткою (від 110 гривень).

3. Залізний Порт

 

Залізний Порт знаходиться в Херсонській області і вважається молодіжною курортною базою відпочинку на Чорному морі. Нескінченно працюють нічні дискотеки, клуби на березі моря, бари, кафе — любителі повеселитися тут точно не занудьгують. Крім стандартних розваг також є дайвінг-центр, де ви зможете пройти навчання і взяти напрокат спорядження.

 

Зняти номер в приватному секторі коштуватиме 80-200 гривень, номер без зручностей — 150-250 гривень, а за місце зі зручностями доведеться заплатити 250-500 гривень з людини.

 

Як дістатися?

 

  • машиною. Відстань від Києва до Залізного Порту —- 640 кілометрів, від Харкова — 680, від Дніпра — 400;
  • автобусом (регулярні маршрутів з різних міст);
  • поїздом до Херсона, а потім автобусом від автостанції або ЖД вокзалу (від 110 гривень).

4. Затока

 

Відпочинок на цьому курорті досить більш доступний, ніж в Одесі. Довжина піщаної коси складає більше 20 кілометрів. Останнім в цьому місці з'явилося багато пансіонатів, гостьових будинків з кращим сервісом і комфортом.

 

Крім стандартного набору розваг, дискотек і барів тут є розважальний комплекс «Центр Літа», де проводяться різні концерти і заходи.

 

Як дістатися?

 

  • машиною через Одесу. Відстань від Києва до Затоки - 530 кілометрів, від Харкова — 770, від Дніпра — 630;
  • автобусом (регулярні маршрутів з різних міст);
  • поїздом або автобусом до Одеси, а потім автобусом або маршруткою (від 50 гривень);
  • поїздом до станції Бугаз.

5. Кирилівка

 

Головний курортне селище в Запорізькій області з населенням чисельністю в 3,5 тисяч чоловік. На територію курорту входить також Федотова коса, острів Бірючий та коса Пересип і ніяких За рахунок цього повітря в Кирилівці найчистіший.

 

Тут ви знайдете розваги для людей будь-якого віку: аквапарк, бари, кафе, дискотека, луна-парк, дельфінарій. Для любителів активного відпочинку завжди знайдуться заняття такі, як катання на "таблетці" або "банані".

 

Також одним з головних з переваг затоки мало комарів і інших комах, тому вам не доведеться засипати під набридливе дзижчання.

 

Как добраться?

 

  • машиною. Відстань від Києва до Кирилівки — 700 кілометрів, від Харкова — 475, від Дніпра — 275;
  • автобусом (регулярні маршрутів з різних міст);
  • автобусом або поїздом до Мелітополя, а потім на маршрутці або таксі.

 

Бракує зовсім небагато до довгоочікуваної відпустки? Не біда! БистоЗайм завжди готовий допомогти Вам насолодитися приємними моментами. Позику на суму до 15 000 гривень на карту Ви можете взяти в будь-який час доби протягом декількох хвилин на найвигідніших умовах. Просто переходьте за посиланням та залишайте заявку.