РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

07.09.2021

5258 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Як дізнатися свій тариф Київстар, Лайф або Водафон (МТС)

Проверить тариф Киевстар, Лайф или Водафон (МТС)

Приблизно 97,5% ринку мобільного зв'язку охоплюють лише три компанії — Kyivstar, Vodafone (Україна) і Lifecell. Тож саме їхні клієнти найчастіше задаються питаннями, що стосуються особливостей свого тарифного плану. У кожного з операторів різні способи це з'ясувати.

Дізнатися тариф вашого номеру Київстар

Тривалий час цей оператор є найбільшим постачальником послуг мобільного зв'язку в Україні. Тож не дивно, що так багато користувачів цікавляться, як дізнатися свій тариф Київстар. Зробити це можна наступними способами:
 

  • USSD-команда. Необхідно ввести комбінацію *100*01*2 # і натиснути "виклик". Ця команда надішле автоматичний запит, відповідь на який тут же виведеться на екран.
     

  • Дзвінок. Якщо зателефонувати за номером 466*66, то ви теж отримаєте на екран потрібну інформацію.
     

  • Офіційний сайт. На www.kyivstar.ua авторизуйтесь за номером телефону і виберіть розділ «Мій Київстар». На сайті можна перейти на сторінку з інформацією, що вас цікавить.

Перевірити і дізнатися тариф Водафон (МТС)

Схоже, розробники вирішили допомогти користувачам у вирішенні питання, як дізнатися свій тариф Водафон. Потрібно просто перевірити баланс на мобільному рахунку за допомогою добре знайомої команди *101#. Вона покаже не тільки скільки коштів у вас залишилося, а й особливості тарифного плану.

 

Втім, спосіб не підійде тим, хто обслуговується на умовах контракту — їм доведеться використовувати інший набір цифр і символів — *110*21 #.

Дізнатися свій тариф Лайф

У клієнтів Lifecell також не має виникнути проблем з тим, щоб дізнатися свій тариф Лайф. Проста USSD-команда *161# з наступним натисканням кнопки виклику — і вся потрібна інформація про поточний тариф, а також ваш номер телефону відобразяться на екрані девайсу.

Швидкий спосіб дізнатися тариф мобільної мережі

Універсального способу розібратися в особливостях свого тарифного плану не існує. USSD-команди в кожному випадку відрізняються, як і нюанси їх виконання. Однак є один підхід, спільний для всіх операторів, до того ж — незалежно від країни.

 

Перевірити інформацію можна на офіційному інтернет-сайті компанії або в її офіційному додатку. В обох випадках знадобиться ввести свій номер телефону для авторизації та знайти відповідний розділ. Це значно простіше, ніж запам'ятовувати різні USSD-команди, особливо якщо ви користуєтесь відразу кількома різними сім-картами. Адже запам'ятати свій телефон, який ви використовуєте постійно — набагато легше, ніж різні комбінації з цифр і символів.

 

Послугами якого б оператора ви не користувалися, наполегливо радимо регулярно перевіряти особливості свого тарифного плану. Адже контракти переважно складаються таким чином, що поставник послуг мобільного зв'язку має право без згоди користувача перевести його на інші умови, якщо термін дії тарифу, обраного ним раніше, добіг кінця.