РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

17.08.2021

9520 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

Підробіток для студента і підлітка

Подработка для студента или подростка, работа онлайн в интернете

Робота для підлітків і студентів в Інтернеті може мати за мету різні цілі, починаючи від банальної — заробити гроші для «підтримки штанів» і розваг, до більш значущої — отримати базовий досвід у межах обраної спеціальності або стати фінансово незалежним від батьків.

 

У цій статті ми розповімо про реальні види підробітку в Інтернеті, що стануть в нагоді учням вищів і підліткам з мінімальним «багажем» знань і навичок. Від претендента вимагається лише бажання працювати, а також наявність комп'ютера, ноутбука або смартфона, підключеного до мережі Інтернет. 

Дистанційна робота для студентів та підлітків онлайн

З початком канікул попит на дистанційну роботу для студентів без досвіду на літо істотно зростає. Це ідеальний час, щоб не тільки відволіктися від навчання, а й накопичити гроші на відпочинок, новий смартфон або оплату курсів. Серед найбільш популярних способів заробити:

 

  • Копірайтинг та переклад текстів.
    Така зайнятість стане в нагоді учням гуманітарних спеціальностей, особливо філологам, журналістам і перекладачам. Знайти замовлення можна як на спеціалізованих біржах копірайтингу (Advego.com, Text.ru, Textsale.ru і т. п.), так і в онлайн-сервісах замовлення послуг серед яких Kabanchik.ua, Freelancehunt тощо. Також ніхто не забороняє перекладати англомовні публікації або писати тексти на вільну тематику, після чого викладати їх у вільний продаж.

 

  • Написання курсових, рефератів та дипломних проектів.
    Це чудова робота для студентів на дому віддалено, які знаються на предметах, що вивчаються в школах, інститутах та університетах. Просувати власні послуги можна як самостійно через соціальні мережі або розклеюванням оголошень біля гуртожитків, так і в спеціалізованих агентства. Написання дипломів дозволяє отримати гідну оплату, причому, чим складніше тематика, тим вище їх вартість.

Работа для студентов на дому удаленно

  • Розробка та верстка сайтів.
    Ця трудомістка робота добре оплачується і дуже затребувана. Карантин показав: сайт потрібен не лише великим компаніям, але й невеликим підприємцям, незалежно від сфери їх діяльності. Такий підробіток дозволяє прокачати навички програмування, а в подальшому може перерости у власний бізнес.

 

  • Онлайн-навчання іноземним мовам.

Студенти, які знають іноземну мову на високому рівні, можуть отримувати гроші за репетиторство. Це може бути як підробітком, так і повноцінним заробітком. Знайти клієнтів можна самостійно, за допомогою онлайн-сервісів послуг, через розмовні клуби і оголошення на спеціалізованих форумах.

Робота на літо онлайн для підлітків

Незважаючи на відсутність досвіду і знань, тінейджери також можуть заробляти через Інтернет. Причому це може бути як тимчасове працевлаштування на період літніх канікул, так і на постійній основі. Ось кілька з перевірених варіантів роботи онлайн на літо для підлітків:

 

  • Платні опитування.
    Щорічно мільйони компаній проводять опитування, які мають на меті краще зрозуміти цільову аудиторію, враховуючи молодь. Онлайн-опитуваня — простий спосіб заробити гроші. Зробити це можна за допомогою спеціальних сайтів з опитуваннями, витрачаючи від 10 до 30 хвилин на день. Сума місячного доходу залежить від кількості і тривалості пройдених опитувань.

 

  • Виконання завдань в соцмережах.
    Сьогодні важко зустріти підлітка, який би не мав аккаунту в соціальних мережах. А тут можна не лише спілкуватися і розважатися, а й трохи підзаробити. Для цього потрібно створити аккаунт в сервісах, які платять за виконання завдань: поставити лайк, зробити репост запису, підписатися на групу або користувача.

 

  • Набір текстів.
    Простий вид заробітку, з яким впорається навіть підліток. Завдання полягає в наборі (оцифровці) тексту з відсканованих сторінок, фотографій і зображень. Платять за тексти відносно небагато, а підсумковий дохід безпосередньо залежить від навичок набору: чим швидкість вища, тим більше грошей зможете отримати.

Підсумок

Ми торкнулися лише частини доступних способів онлайн-заробітку для підлітків та молоді без досвіду. Всього ж їх тисячі, тому кожен зможе знайти варіант підробітку до душі. Головне — уникайте сумнівних способів (Інтернет казино, фінансові піраміди тощо) і не лінуйтеся читати відгуки щодо видів онлайн-заробітку, які вам до вподоби. Це дозволить вберегти нерви, час, а в окремих випадках ще й гроші.