РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

18.11.2021

1195 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Фінансова стабільність: як знайти роботу мрії?

Тема пошуку гарної роботи є актуальною завжди. Ми всі мріємо про роботу, яка принесе нам стабільність, налагодить фінансове становище та принесе моральне задоволення. Більшість свого свідомого життя людина проводить на роботі. Тому дуже важливо знати, що і як робити, щоб знайти ту саму бажану роботу своєї мрії.

 

За статистикою не всім людям їхня сьогоднішня робота приносить задоволення. Когось не влаштовує зарплата, когось умови праці. В Україні соціальні служби регулярно проводять опитування серед громадян, щоб зрозуміти рівень задоволеності робочої людини. З цієї статистики випливає, що лише кожен 5-й українець задоволений роботою, яку він виконує.

 

Ситуація ринку праці в Україні змінюється з кожним днем. З'являються нові компанії, нові вакансії та посади. Простому українцю досить важко регулярно та ретельно моніторити весь ринок праці. Тому багато хто не хоче змінювати місце роботи, - бояться не знайти нову, вигіднішу пропозицію. Саме для таких і не лише випадків існує соціальний проект «Бистронайм». Котрий щомісяця допомагає знайти роботу мрії сотням українців.

Як допоможе "Бистронайм"?

Основна мета проекту – щоб кожен українець зміг ходити на роботу з радістю. Щоб у працівника був дохід, який дозволить задовольнити не лише базові потреби, а й виділити кошти на розвиток та відпочинок. За даними міжнародних асоціацій в Україні високий рівень бідності, тож у базі партнерів проекту «Бистронайм» знаходяться тисячі вакансій із заробітною платою від 18.000 грн.

 

То як же знайти те саме заповітне місце роботи? Вся інформація з цього питання доступна на сайті проекту «Бістронайм». Але давайте коротко пройдемося за основними критеріями для отримання бажаної посади.

 

Резюме Перед тим, як розпочати пошук роботи, потрібно створити свій "автопортрет". Будь-який роботодавець попросить від вас заповнене резюме, в якому мають бути описані всі ваші вміння та навички. Крім цього, роботодавець повинен розуміти, яка ви людина. Тому ваші не забудьте згадати і ваші найкращі особисті якості.

 

Пошук відповідної вакансії. Раніше вакансії публікувалися в газетах та в оголошеннях, якими були обклеєні всі стовпи та гаражі. Сьогодні завдяки інтернету існує безліч ресурсів, де розміщені вакансії для роботи. Наприклад, на сайті проекту "Бистронайм" можна знайти всю необхідну інформацію для успішного пошуку роботи мрії. Тієї самої посади, яка принесе вам не тільки фінансове благополуччя, а й радість у житті.