РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

06.05.2020

1334 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Під час карантину ВООЗ закликає якомога рідше виходити з дому, а також уникати місць скупчення людей. В період епідемії коронавірусу всі наші улюблені місця, що допомагають нам залишатися у формі, зачинені: басейни, спортзали, баскетбольні та футбольні майданчики тощо, дата їх відкриття наразі невідома. Що робити в такій ситуації, ми підкажемо в нашій статті.

 

Навіть якщо Ви до карантину не займалися спортом, все одно Ваші енергетичні витрати були набагато вищими, щоб підтримувати свою форму і не набрати непотрібні кілограми, найкращим рішенням для Вас буде мінімальні заняття спортом. Також вчені стверджують, що заняття спортом знижують тривожність і дарують відчуття задоволення.

 

 

Ми підготували для Вас 7 головних порад, як займатися спортом вдома в умовах карантину:

 

1. Регулярність

 

У спорті головне дисципліна. Щоб досягти успіху потрібно тренуватися якомога частіше. Складіть графік тренувань і повісьте його на видному місці щоб не пропускати тренування. Спочатку може бути складно, але головне ввести це в звичку.

 

2. Складіть програму тренувань

 

У наш час на просторах Інтернету існує безліч онлайн тренувань, в яких Вам розкажуть як правильно виконувати ту чи іншу вправу. Ви можете спробувати кілька курсів і підібрати найбільш підходящий саме для Вас. Існує багато різних напрямків такі як: йога, розтяжка, силові тренування, зумба, пілатес та багато інших.

 

3. Купіть потрібний інвентар

 

Ви дуже сильно здивуєтеся наскільки сильно покупка інвентарю мотивує до тренувань. Щоб виконувати вправу на все тіло вам знадобитися тільки кілька пристосувань:

 

  • Еластична резинка

 

 

 

Останнім часом еластичний еспандер для тренувань почав дуже стрімко набирати популярність. Він підходить для тренувань всіх груп м'язів. Його можна використовувати як для легкого тренування так і для силового.

 

Купити

 

 

  • Тренувальний мат

 

 

 

Купівля тренувального мату є необхідною, якщо Ви вирішили займатися спортом вдома. Він захищає від переохолодження, пом'якшує поверхню і робить ваші тренування безпечнішими.

 

Купити

 

 

  • Обважнювачі для ніг

 

 

Дане пристосування допоможе Вам підвищити рівень навантаження в домашніх умовах і зробить Ваші тренування більш інтенсивними, також воно допоможе Вам швидше схуднути, підвищити витривалість, або ж набрати м'язову масу.

 

Купити

 

 

4. Слідкуйте за харчуванням

 

Щоб Ваш організм нормально функціонував і Ви при цьому худнули, потрібно відмовитися від швидких вуглеводів і вживати більше білків і клітковини. Можете спробувати записувати всі калорії в зошит, потрібно контролювати щоб Ви не вживали зайві калорії у вигляді різних перекусів і цукерок.

 

Ми знаємо як важко харчуватися корисно в умовах карантину, тому рекомендуємо замовляти продукти безпечно онлайн зі знижками і з безкоштовною доставкою.

 

 

Купити

 

 

5. Купіть нову спортивну форму

 

 

Навіть під час занять спортом вдома не потрібно забувати про зовнішній вигляд, нова спортивна форма буде вас не тільки мотивувати, в ній також займатися набагато комфортніше ніж в домашніх трениках.

 

Купити

 

 

6. Складіть плейлист

 

Створіть для себе індивідуальний плейлист з улюбленою музикою яка буде Вас мотивувати і надихати. Також не потрібно під час тренування включати телевізор або комп'ютер, це може відволікати.

 

7. Регулюйте складність тренувань

 

Потрібно слухати своє тіло і починати тренування з найпростіших розминок, з часом додаючи більшу кількість підходів і збільшуючи складність за допомогою різного інвентарю.

 

Додаткові рекомендації по тренуваннях будинку:

 

  • починати своє тренування як мінімум годину після їжі;
  • виберіть для тренування зручне взуття;
  • займайтеся з відкритим вікном;
  • обов'язкова розминка перед тренуванням і розтяжка після;
  • пити достатню кількість води;
  • виконувати вправи правильно.

 

Можливо наші поради здадуться Вам надто простими, але вони дійсно допоможуть Вам у досягненні Вашої мети, потрібно тільки почати і все вийде!