РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

19.09.2019

347 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"Бистрозайм" застосовує передову технологію біометричної ідентифікації для надійного захисту даних клієнтів

Компанія "Бистрозайм" революціонізує онлайн-кредитування, впроваджуючи технологію біометричної ідентифікації. Завдяки нововведенню, клієнти можуть автоматично розпізнавати своє обличчя під час оформлення кредиту, забезпечуючи максимальний захист своїх персональних даних та уникнення шахрайства.

Оформлення кредиту - просто та безпечно

Компанія "Бистрозайм" додає біометричну ідентифікацію до процесу оформлення кредиту на своєму веб-сайті. Клієнти можуть легко зареєструватися та активувати послугу FACE ID. Фотографії обличчя з боку і фронтального ракурсу забезпечують надійну ідентифікацію, а звернення до свого облікового запису стає простим і швидким - всього за кілька секунд.

Ефективність та безпека

Технологія розпізнавання обличчя дозволяє компанії "Бистрозайм" прискорити процес обробки заявок на 20% і збільшити ймовірність одобрення кредиту на 70%. Крім того, це гарантує 100% безпеку персональних даних клієнтів, мінімізуючи ризик шахрайства.

Мобільний додаток "Бистрозайм" тепер з Face ID

Технологія біометричної ідентифікації також доступна в мобільному додатку "Бистрозайм". За допомогою Face ID клієнти можуть легко авторизуватися в програмі без необхідності постійного введення логіна та пароля.

Перший сервіс онлайн-кредитування із застосуванням біометрії

"Бистрозайм" стає першою українською компанією, яка впроваджує біометричну ідентифікацію для забезпечення надійності та безпеки своїх клієнтів. Інновація робить послугу онлайн-кредитів більш популярною серед українців, запобігаючи можливість оформлення кредиту на підставі чужих документів.