РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

07.02.2022

935 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Як інвестувати, якщо у вас є кредити?

Якщо ви хочете зайнятися інвестуванням, навіть маленькі суми, що зараз досить популярно. Але вам заважають кредити, виникає логічне питання: як це зробити ефективно і без втрат? Ми зібрали вам кілька рекомендацій, які допоможуть вам у цьому питанні.

 

Давайте відразу перейдемо до порад, які допоможуть вам інвестувати за відкритого кредиту.

 

Платити мінімальні суми за кредитами

 

За наявності кредитів дуже важливо стежити за своєю кредитною історією. Це визначає вашу кредитну довіру та бажано ставитися уважно до цього питання. Також одне з ваших основних завдань – мінімальні виплати за всіма наявними кредитами та боргами. Виплачуючи мінімальні кошти за кредитом, ви можете виграти час та зберегти вільні кошти для того, щоб почати інвестувати чи відкладати. Також це необхідно, якщо у майбутньому ви збираєтеся брати іпотеку. Гарна кредитна історія може виручити вас у цьому питанні. Тому в будь-якому випадку намагайтеся підтримувати свою кредитну історію у добрій формі. А якщо ви не пропускатимете обов'язкові виплати по кредиту - з цим питання у вас все буде добре.

 

Продумайте надійний план

 

У будь-якому питанні вам не завадить мати план. Якщо ви хочете інвестувати вільні кошти, то насамперед треба подумати, а чи можете ви відкласти вільні гроші? Для цього вам доведеться заощаджувати. У нашому блозі ми багато пишемо про те, як економити та зберігати гроші, оскільки це основа надійного бюджету. Зекономив – заробив. Простіше кажучи, вам необхідно продумати таку систему, щоб ви змогли частину своїх доходів відкладати, переглянути свої витрати та вільні гроші витрачати на інвестування чи відкладати.

 

Що робити після погашення боргів

 

Після того, як ви позбавилися кредиту, не варто починати витрачати більше від радості, що вам нічого не потрібно повертати. Продовжуйте мінімально витрачати та дотримуватися своєї системи. Це дозволить вам заощадити та відкласти більше грошей. Щоб у майбутньому ви змогли більше інвестувати. Якщо ви раніше витрачали певну суму грошей на погашення кредиту, то тепер додайте ту суму, щоб вкладати в інвестування.

 

Інвестування - один із найкращих способів покращити особистий стан. Ми не будемо вам радити, куди і як інвестувати, інформації про це багато в мережі. Єдине, що ми з точністю можемо порадити – звернути увагу на інвестування.