РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

05.01.2018

3626 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Чи можна отримати онлайн займ без електронної пошти

Чи можна отримати онлайн займ без електронної поштиВ даний час діяльність МФО під пильною увагою багатьох жителів нашої країни, що не дивно. Дані установи дозволяють отримати позику буквально за лічені хвилини на максимально вигідних умовах. Вам достатньо заповнити анкету і вказати особисті дані з реквізитами карти, і кошти будуть перераховані миттєво після отримання рішення та підписання кредитного договору. Зокрема користувачеві пропонується вказати номер мобільного телефону, номер паспорта та ІПН, а також адресу електронної пошти. Але чи обов'язково вказувати email? Спробуємо розібратися в цьому питанні більш детально.

Чи настільки важливо мати електронну пошту

Найчастіше відсутність електронної пошти пояснюється тим, що потенційний позичальник просто не користується нею або забув пароль для входу в використовуємий сервіс. У свою чергу електронна пошта вказується в процесі заповнення анкети в графі "ідентифікація особи". Наявність адреси електронної пошти для більшості МФО - це альтернативний метод зв'язку та ідентифікації клієнта. Найбільш важливим моментом вважається діючий номер мобільного телефону для зв'язку з клієнтом в момент підписання кредитного договору або з інших не менш важливих питаннях. Іншими словами, МФО схвалює наявність максимально докладної інформації про підтвердження особи та зв'язку з позичальником.

Тому у потенційного клієнта МФО є два найбільш зручних ��аріанти вирішення питання щодо електронной пошти:

  • відвідати офіс МФО і підтвердити свою особистість;

  • зареєструвати електронну пошту.

Розглянемо ці способи більш детально.

Реєстрація електронної пошти

В даний час в Україні додатковою перевагою є наявність пошти системі Google, на її прикладі наведемо простий алгоритм реєстрації.

  • Введіть особисті дані в поштовому сервісі. Зазвичай це набір простої інформації: ПІБ, дата народження, стать, номер телефону.

  • Придумайте пароль. Який пароль максимально зручний і запам'ятовуваний для вас? Спробуйте підібрати унікальний пароль так, щоб виключити несанкціоновані зломи.

  • Вкажіть країну реєстрації.

  • Придумайте ім'я користувача. Зручний той факт, що більшість сервісів (не тільки Google) автоматично перевіряють ім'я, і ​​в момент його написання вказують зайнятий він (не доступний до використання) або вільний.

Деякі дані можна не заповнювати, зазвичай обов'язкові - ПІБ, країна проживання, логін і пароль. Можна не вказувати мобільний телефон або віддати перевагу псевдоніму. Однак зазвичай поштові сервіси дозволяють увійти і в інші численні програми, які можуть виявитися для вас корисними, тому мобільний телефон і справжнє ім'я краще. Тим більше, якщо ви плануєте оформити кредит онлайн.

В цілому порядок реєстрації в будь-якій електронній системі майже ідентичний і простий. Процедура отримання поштової скриньки забере у вас не більше 15 хвилин (часто менше).

Отримання позики особисто

Більшість МФО пропонують оформити кредит онлайн без електронної пошти, але якщо ця опція все-таки обов'язкова, дізнайтеся, чи видає установа кошти особисто, в офісі. Наприклад, МФО Бистрозайм пропонує і особисту видачу коштів: у відділеннях компанії можливе повноцінне оформлення позики, для цього потрібно взяти тільки паспорт та ІПН. При цьому швидкість оформлення кредиту також швидка, як і обробка онлайн-запиту. Ви заповнюєте анкету, заповнюєте дані паспорта та ІПН, номер мобільного телефону, а отримавши рішення, особисто підписуєте договір, і тут же забираєте гроші готівкою, що дуже зручно. При особистому відвідуванні питання електронної пошти точно не виникне.

Висновки

Отже, якщо ви не маєте особистої електронної пошти, то можете зареєструвати її, витративши на процес буквально лічені хвилини. Коли реєстрація неможлива, просто відвідайте офіс МФО, для отримання дозволу заявку на кредит особисто. Сучасні мікрофінансові структури пропонують масу різних варіантів, гарантуючи отримання позикових коштів на вигідних умовах: швидко, просто і доступно.

 

Читайте також:

Що таке ануїтетний кредит? Погашення кредиту ануїтетними платежами

Реструктуризація кредиту - що це, як можна скористатися?

Чому дешеві кредити - міф?