РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

23.10.2020

13831 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Що таке "Докредитування" і як ним скористатися

 

Бистрозайм вже більше 10-ти років надає оперативну фінансову допомогу українцям, незалежно від рівня доходів і цілей, причому робить це найбільш швидким і зручним способом - готівкою в відділеннях, онлайн на сайті або займ по телефону (для постійних клієнтів) . Позику можна оформити протягом 10 хвилин і відразу ж отримати гроші.Така альтернативна послуга вже поширилася на нашому ринку і набагато є зручнішлю, ніж звертатися в банк або нести заставу в ломбард.

 

Компанія Бистрозайм націлена на розвиток послуг і вигідних пропозицій для своїх клієнтів. Ми намагаємося дбати про клієнтів, тому що розуміємо, що фінансові питання - найважливіші для підтримки нормальної життєдіяльності.

 

У компанії «Бистрозайм» є унікальна для ринку послуга - докредитування. Давайте розберемося, що це за послуга і чим вона вигідна клієнтам.

 

Буває так, що позичальник прийшов з метою взяти суму в 2000 гривень на бажану покупку. А компанія може дати позичальнику 4000 грн. Сьогодні така сума не потрібна клієнтові, тому він зупиняється на першій. Але до моменту, коли потрібно виплачувати позику, в житті можуть статися несподівані зміни або виникнути додаткові потреби в грошах. Ми це продумали і пропонуємо докредитувати. Ви берете доступну додаткову суму до вашого першого займу (в нашому прикладі клієнту з 4000 тисяч доступно ще 2000 грн, так як 2000 грн клієнт взяв відразу). Це неймовірно зручно і такою послугою вже користуються 87% наших клієнтів

Як дізнатися яка сума доступна до докредитуванню саме вам?

По суті у кожного клієнта є ліміт, в рамках якого він може завжди дозайняти необхідну суму, навіть якщо у нього вже є активний займ. Це набагато зручніше і швидше ніж оформляти новий кредит.

 

БистроЗайм дарує кожному клієнту знижку на 50% на суму докредитування! Промокод BZ888 діє лише 3 дні.

 

Ви можете дізнатися доступну вам суму докредитування в особистому кабінеті, натиснувши на кнопку:

 

 

Дізнатися суму