РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

29.06.2018

7971 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Які середні ціни на ремонт пральних машин (Україна) ремонтувати вигідніше, ніж купувати!

Які ціни на ремонт пральних машин в Україні?

Пральна машина не є надскладним пристроєм: більшість поломок підлягають ремонту, а деякі дрібні проблеми можна вирішити навіть самостійно, без досвіду і профільних знань. Але все ж таки в більшості випадків при поломці люди викликають майстра: не у всіх знайдеться час і бажання намагатися щось робити самим.

Ціни на ремонт пральної машини залежать від регіону, виробника, моделі і причини поломки. Наведемо приблизний прайс на різні види робіт:

1. Виїзд майстра і діагностика: від 50-100 грн.

2. Дрібний ремонт, який можна здійснити на дому: від 150-200 грн.

3. Заміна замка: від 200-250 грн.

4. Заміна ременя: від 150-200 грн.

5. Заміна гумки люка: від 300 грн.

6. Заміна Тена: від 250-300 грн.

7. Заміна або ремонт двигуна: від 600-700 грн.

8. Заміна блоку індикації: від 300 грн.

9. Заміна шланга: від 150-200 грн.

10. Прочищення засмічення: від 150 грн.

11. Ремонт електронного модуля управління: від 700-800 грн.

Врахуйте: ціни наведено без урахування вартості деталей (які можуть коштувати ще приблизно стільки ж).

Тобто загальна вартість ремонту пральної машини, з урахуванням діагностики і транспортування, може починатися від 500-600 грн.

Чому вигідніше ремонтувати, ніж купувати нову?

Більшість моделей пральних машин - це надійна техніка, яка може прослужити 5-10 років без необхідності серйозного ремонту. Тому якщо поломка нескладна, то в будь-якому випадку завжди буде вигідніше відремонтувати, ніж купувати нову.

Вище ми пр��вели ціни на ремонт пральних машин. А вартість нової техніки буде починатися від 2500-3000 грн (якщо дивитися найдешевші моделі з вертикальним завантаженням). Можна, звичайно, взяти Б/В машинку, яка обійдеться дешевше - але тоді ви не будете впевнені, що найближчим часом не зламається і вона.

Також крім вартості самої техніки треба враховувати ще й доставку, і підйом на поверх, і підключення. В цілому це може обійтися ще як мінімум в 300-500 грн. Або, якщо справлятися своїми силами - можна витратити цілий день, і просити когось про допомогу (самостійно машинку навряд чи вийде завантажити-вивантажити і підняти на поверх).

Де взяти гроші на ремонт пральної машини?

Будь-яка поломка - це завжди неприємна несподіванка, яку не можна запланувати і під яку не можна заздалегідь виділити бюджет. Тому людині доведеться терміново вирішувати питання з грошима на ремонт.

Якщо вільні кошти є, і їх вистачає - відмінно. Але буває таке, що поломка сталася в дуже невідповідний момент, коли навіть невелику суму на ремонт виділити ніяк не можна (наприклад - до зарплати кілька днів, і сімейний бюджет розписаний впритул).

У такій ситуації може допомогти https://bistrozaim.ua/uk - в МФО Бистрозайм можна протягом 20-30 хвилин отримати потрібну суму на карту, або забрати готівкою в найближчому відділенні. Мікрокредит - це зручна можливість швидко отримати гроші і не відкладати потрібний ремонт на майбутнє.

 

Читайте також:

Що таке cvv платіжної картки, де знаходиться і навіщо він потрібен

Де взяти кредит на купівлю житла і на додаткові витрати?