РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

17.12.2019

5077 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Як виграти в лотерею і розбагатіти в Україні в 2020?

 

Серед середнього і старшого покоління складно знайти людину, яка не гралав лотереї, під час їхнього розквіту. І це не дивно - кожен захоче отримати велику суму грошей за вдалий виграш. Але як розвивалася ця сфера?

 

Історія лотерей в Україні бере початок з часів СРСР. У 1970 році вийшов перший тираж державної лотереї "Спортлото". Тоді приз становив 5 000 рублів, що на ті часи дорівнювало зарплаті за 3-4 роки. При незалежності відбулося заснування "Молодьспортлото" яка стала першою державною лотереєю України та правонаступником радянського "Спортлото".

 

Перемогти - заповітна мрія мільйонів учасників лотереї. Бажання виграшу штовхає людей брати участь в лотереї. Але скільки людей стає переможцями і виграють призи?

 

Які існують лотереї

 

Залежно від лотереї відрізняються і шанси на перемогу. За законами України, проводити лотерею можуть власники державної ліцензії. 

 

В Україні лише чотири компанії мають таке право:

 

  • Українська Національна лотерея.
  • Молодьспортлото
  • Патріот
  • Ощадбанк

 

З цих компаній "Ощадбанк" лотереї не проводить, тому реально компаній ще менше.

 

Самих лотерея, відповідно до закону, 4 види:

 

  • Моментальні. У них результат стає видно відразу, після того як зітрете поле.
  • Тото. Цей тип - тоталізатор, в якому ви робите ставки на спорт.
  • Бінго. Білет заздалегідь містить цифри або значення, які повинні співпасти з результатами розіграшу.
  • Числові. Необхідно самостійно вибрати послідовність цифр, яка повинна співпасти з результатами розіграшу.

 

Шанс виграти в лотерею

 

Шанс перемоги нескладно розрахувати індивідуально для кожного виду лотереї. Наприклад, щоб виграти джекпот в лотереї "Супер Лото" - потрібно точно вгадати порядок з 6 номерів від 1 до 52. 

 

Імовірність виграшу становить 1:20 358 520!

 

Але якби призи отримали тільки ті, хто вгадали джекпот, то навряд чи лотереї користувалися такою популярністю через рідкість таких виграшів.

 

Щоб утримувати увагу користувачів, лотерейні компанії дозволяють вигравати невеликі суми навіть при частковому вгадуванні результату. Але ці суми менше основного виграшу - від десятків до сотень тисяч гривень.

 

Як виграти в лотерею. Поради

 

Перший - Купуйте білети разом

 

Збирайтеся разом з іншими гравцями, щоб купувати білети. Кожен вносить певну суму, яка є його часткою у загальному виграші. Ви можете об'єднуватися з друзями, родиною чи колегами по роботі.

 

Головні правила щоб не посваритися:

 

  • Не беріть в борг
  • Не вносьте гроші за друзів
  • Не привертайте в компанію песимістів

 

Другий - Не використовуйте цифри пов'язані з датами

 

Більшість гравців вибирають цифри на основі дат, щось значущих для них. Тому цифри від 1 до 31 - найпопулярніші.

 

Але так як статистично може випасти будь-яка цифра, то вигідніше ставити на ті, які менш популярні. Наприклад, 32 і більше.

 

Третій - Зберігайте білет в секреті до отримання виграшу

 

Шантель - дівчина з Австралії, втратила виграш після того, як на радощах опублікувала селф в Facebook разом з білетом. На фото потрапив штрихкод, який дозволив зловмисникам отримати гроші замість неї.

 

Щоб такого не повторилося з вами - ніколи не хваліться на радощах своєю перемогою. Ви легко можете втратити якусь деталь, через який ризикуєте усіма грошами.

 

Четвертий - Грайте в найпопулярніші лотереї

 

Всупереч поширеній думці, для гри в лотереях варто обирати найбільш популярні. Від кількості учасників ймовірність перемоги не зменшитися, зате більш масові лотереї можуть запропонувати кращі призи і часто більше виграшних комбінацій. Якщо вас цікавить головний приз, джекпот - то в популярних лотереях він теж крупніше.

 

П'ятий - Розподільчий тираж

 

Як правило, якщо за рік ніхто не виграє джекпот, то компанія розігрує його суму в спеціальному розподільному тиражі. Це найбільш вигідний час для гри, так як вся сума джекпоту йде на більш дрібні і часті перемоги. В результаті загальна прибутковість для масового гравця підвищується.

 

Шостий - Перевіряйте білети вчасно

 

Нікого не дивує ситуація, коли ми забуваємо про видану візитку або знижкові талони. Але як щодо втрати лотерейного білету?

 

Американець Джиммі Сміт був завзятим гравцем. Він купував білети з 60-их років минулого століття. Це стало настільки звичною справою, що одного разу він забув перевірити білет, відклавши "на потім".

 

Історія закінчилася щасливо - він побачив по телевізору що організатори лотереї шукають переможця і згадав про білет. Після перевірки виявилося що це його шукають. Чоловік встиг отримати гроші за 2 дні до закінчення терміну.

 

Щоб не опинитися в схожій ситуації, не забувайте перевіряти білет після розіграшу. Замість вас це ніхто не зробить.

 

Сьомий - Обмежуйте бюджет

 

Лотерея - азартна гра. Щоб не втратити заощадження на білетах, варто заздалегідь встановити особистий бюджет. Нехай це будуть рамки, які ви не перетнете при витраті грошей.

 

Тоді ви отримаєте задоволення від гри, не витрачаючи на це непомірні гроші.

 

Найбільші виграші в світі

 

№1 посилання - 1 586 000 000 $

 

Таку запаморочливу суму, 13 січня 2016 року, виграли три білета в лотереї Рowerball.

 

За нагородженням в 528 мільйонів приїхала сім'я з штату Теннессі, яка регулярно грала в лотерею протягом декількох років. Решта переможців побажали залишитися невідомими.

 

№2 посилання - 1 537 000 000 $

 

Такий приз отримав анонімний гравець з Південної Кароліни 23 жовтня 2018 року. Він побажав забрати 878 мільйонів, а решту грошей пожертвував на благодійність.

 

№3 - 758 000 000 $

 

Переможницею стала медсестра, яка поставила на білеті дати днів народжень своїх близьких. Компанія запропонувала виплату протягом 30 років, або забрати одномоментно 480 мільйонів. Жінка обрала другий варіант.

 

Чи варто грати в лотерею щоб розбагатіти?

 

Люди виграють в лотереї сотні тисяч і навіть мільйони гривень. Але сумарно програють куди більше. Вибір - грати чи ні, залишається за вами.

 

Якщо вам потрібні гроші, щоб купити важливе або швидко змінити фінансовий стан, то граючи в лотерею, шанс отримати бажане дуже малий. При термінової необхідності в грошах, візьміть безкоштовний кредит в БыстроЗайм. На відміну від розіграшу, ви отримаєте їх гарантовано і направити на те, що потрібно.