РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.
26.07.2019

Бистрозайм став видавати до 15 000 гривень під 0%

Бистрозайм видає 15 гривень без процентів

Є старовинне прислів’я: “Якщо проблему можна вирішити за допомогою грошей, це не проблема, а витрати”. Команда Бистрозайм гарно розуміє це. То ми збільшили максимальну суму кредита до 15 000 гривень!

 

Лише декілька компаній на українському ринку готові видавати такі гроші. Але, навіть серед них Бистрозайм є безперечним лідером по скорості оформлення кредитів. Ми, виправдовуємо свою назву і видаємо гроші у середньому за 7 хвилин!

 

Також ми вимагаємо від клієнтів при реєстраціїї лише найважливіші дані для подання заявки на отримання займу. Для порівняння: у Бистрозайм клієнти мають нагоду авторизуватись на сайті за допомогою Facebook, Google, BankID в 1 клік. У інших компаніях їм потрібно заповнювати до 100 полей у анкеті.

 

Затримують заробітну платню? Ми допоможемо

 

Якщо вірити офіційній статистиці, середня заробітна плата в Україні становить 10000 гривень, у Києві - 15 000. При цьому кожен 10 українець як мінімум раз стикався з затримкою зарплати на роботі. Нашим клієнтам не треба хвилюватися про такі речі. Вони завжди можуть за кілька хвилин оформити безвідсоткову позику у нашій компанії та отримати на свою картку до 15 000 гривень, а потім повернути їх після зарплати без переплат.

 

Бракує коштів на купівлю нової техники? Ми профінансуємо

 

Кожен рік зростає кількість українців які покупають техніку у розстрочку. Магазини та торгові мережі, які рекламають таку послугу, не попереджують клієнтів, що при купівлі новенького iPhone у розстрочку на 2 роки, ми переплачуємо за нього 10-15%. По суті це хитро замаскований кредит.

 

Простіше та вигідніше оформити позику без відсотків та купити техніку, вибрав найвигіднішу акційну пропозицію.

 

Бажаєте поїхати у відпустку і немає грошей. Ми заплатимо

 

Зараз в Україні відбувається бум подорож за кордон.Дешеві лоукостери, які зайшли у нашу країну дозволяють кожній людині злітати у будь-яке місто Європи лише за 50 евро. Але такі ціни на жаль доступні лише по акціям. Якщо ви знайшли гарну акційну пропозицію по солодкій ціні і немає грошей, не варто відкладати подорож.

 

Замовляйте безвідсоткову позику у компанії Бистрозайм у кілька кліків, купуйте акційний білет та вперед до Європи!

 

Ми навели лише кілька прикладів, коли безвідсоткову позичка до 15000 гривень може вирішити проблеми наших клієнтів. І таких прикладів безліч. Але краще 1 раз спробувати, ніж 1000 раз почути. Відкривайте наш сайт, авторизуйтесь та протягом часу на вашій картці буде 15000 гривень, за які не треба буде сплачувати відсотки.