РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

26.11.2020

1160 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Топ-10 додатків, які допоможуть контролювати витрати

 

 

Для того, щоб почати збирати на свою давню мрію, необов'язково абсолютно у всьому собі відмовляти. Саме з особистими помічниками ви зможете вести свої щоденні витрати і зрозуміти куди йти весь ваш місячний бюджет. БистроЗайм зібрав 10 кращих додатків на ваш смартфон для ведення бюджету та економії грошей.

 

1. MONEFY

 

 

Платформа: iOS, Android

 

Цей додаток вкрай зручний і зовсім простий. Витрати розділені за категоріями і для кожної можна підібрати унікальну ікону. З його допомогою можна вносити доходи та витрати, вести аналітичні звіти за розділами. Але в Monefy немає можливості прикріплювати фото, теги, геомітки до транзакцій, також не можна встановлювати нагадування і вести облік боргів.

 

2. SPLITWISE

 

 

Платформа: iOS, Android

 

Це найлегший і швидкий спосіб розділити витрати з друзями, родиною та перестати турбуватися про те, «хто кому винен». Його основна місія — зменшити стрес і незручність, які гроші можуть створювати у відносинах між людьми.

 

3. EXPENSIFY

 

 

Платформа: iOS, Android

 

Ця програма допоможе заощадити не тільки ваші грошові кошти, а й час. Вам всього лише потрібно сфотографувати ваші чеки, а сервіс самостійно визначить категорію витрат та його суму. Це особливо зручно для тих, хто часто буває у відрядженнях. І ще, таким чином, ви не втратите важливий чек.

 

4. BILLS MONITOR

 

 

Платформа: iOS, Android

 

Втомилися платити зайві гроші? Завантаживши Bills Monitor на свій мобільний телефон, ви будете отримувати щоденні нагадування про оплату рахунків у встановлений термін або раніше. Такі нагадування допоможуть уникнути прострочених платежів, повідомивши вас на смартфон. Адже, наприклад, такі виплати як комунальні платежі, спортзал, інтернет, навчання, оренда, різні підписки вимагають регулярних виплат. Крім того, ви також можете відстежувати рахунки в календарі і перевіряти статистику за категоріями.

 

5. SPENDEE

 

 

Платформа: iOS, Android

 

Завдяки красивому інтерфейсу і інфографіці ви будете із задоволенням відстежує ваші витрати, бюджет та заощадження. Ця програма стане вашим лічильником особистих фінансів і планувальником домашнього господарства. Підтримка декількох валют одночасно робить додаток ідеальним для подорожей.

 

6. ДЗЕН-МАНИ

 

 

Платформа: iOS

 

Додаток підкаже скільки необхідно виділити на категорію "Обов'язкові витрати", а скільки можна витратити на каву та обіди в кафе, але при цьому не залишитися без грошей до наступної зарплати. Дзен-мані має можливість синхронізуватися з вашими банками і завантажувати інформацію про ваші рахунки і транзакції. Також можна завести сімейний аккаунт для загального використання.

 

7. COINKEEPER

 

 

Платформа: iOS, Android

 

Інтерфейс цієї програми нагадує монетницю. Як можна контролювати витрати і доходи? Все дуже просто: необхідно перетягнути монети з гаманця в розділ витрат. А ще, завдяки хмарнії синхронізації сімейним парам або партнерам можна вести спільний бюджет одночасно, використовуючи різні пристрої.

 

8. GOODBUDGET

 

 

Платформа: iOS, Android

 

Даний сервіс дозволяє легко складати конкретний план бюджету та дотримуватися його. Для цього достатньо розділити ваші витрати на категорії і в кожну помістити потрібну суму. Це може бути що завгодно — бензин, їжа, розваги, освіта і т. п. Програма просто стежить за витратами і не дає вам витратити більше, ніж було відкладено заздалегідь.

 

9. MONEYLOVER

 

 

Платформа: iOS, Android

 

Даним додатком підтримуються всі класичні функції для планування своїх витрат. Інтерфейс зрозумілий та зручний. Крім того тут можна планувати свій бюджет, вносити борги і нагадування про регулярні виплати, вести докладну статистику ваших доходів та витрат. А найголовніша фішка — можливість вести загальний облік бюджету зі своєю другою половинкою. Ви можете швидко і безпечно синхронізувати ваші пристрої за допомогою особистого облікового запису Dropbox.

 

10. YNAB

 

 

Платформа: iOS, Android

 

YNAB — це більше, ніж просто лічильник витрат, він допоможе вам підготуватися до майбутнього, розділивши великі частини витрат на більш дрібні і більш керовані суми. Ви просто збільшуєте час між моментом, коли ви заробили гроші, і моментом, коли ви їх витратили. Нарешті, ви зможете назавжди порушити цикл, який повторюється від зарплати до зарплати. Ваші особисті фінанси ніколи більше не будуть колишніми. В хорошому сенсі.

 

Вибір додатків для обліку своїх фінансів великий, тому завантажуйте, пробуйте і ви обов'язково знайдете зручний для вас сервіс.

 

Вам терміново потрібні гроші для якоїсь категорії витрат? Не біда, адже в БистроЗайм можна взяти суму до 15 000 гривень на карту всього за 10 хвилин. Просто переходьте по ссылке за посиланням та залишайте заявку на позику.