РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

04.04.2017

2687 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Кредит без відмови: 10 порад від Бистрозайм

Кредит без відмови: 10 порад від БистрозаймМікрокредіт - це сучасний і надійний спосіб вирішити всі свої фінансові проблеми в лічені хвилини. Особливо якщо компанії надають послуги онлайн.

Адже насправді  зручно, сидячи вдома, в офісі або, наприклад, на дачі - взяти трохи грошей на банківську карту і витратити їх із задоволенням на дуже термінові і потрібні покупки.

Але хочеться знати напевно, що позику вам точно схвалять. Незважаючи на те, що компанія «Бистрозайм» схвалює близько 90% онлайн-заявок на мікрокредит, а якщо ви постійний клієнт - ймовірність отримати гроші зростає, все одно є ризик, що вам можуть відмовити.

Причини відмови зазвичай не обговорюються і не озвучуються клієнту, такі правила всіх компаній, але не дивлячись на це, співробітники компанії «Бистрозайм» підготували 10 порад, які наблизять вас до бажаних грошей. Ці поради допомагають правильно підійти до питання заповнення анкети, тому рекомендуємо прислухатися до них.

Отже, 10 порад, щоб зменшити ймовірність відмови в кредиті:

  1. Перед тим, як заповнювати заявку онлайн (за умови, що ви ще не зареєстровані на сайті компанії) підготуйте паспортні дані та ідентифікаційний номер.

  2. Уважно заповнюйте всі необхідні поля, перевіряйте дані, які надаєте компанії.

  3. Якщо на сайті вказано, що анкету необхідно заповнювати українською мовою - краще не ігнорувати прохання.

  4. При заповненні даних, уважно стежте за достовірністю інформації, перевірте - чи не змінилося назву вулиці, на якій ви живете, чи коректно вказано назву організації, де ви працюєте і т.д.

  5. Якщо є можливість зробити скан-копії документів або їх фотокопії - зробіть і прикріпіть файли до анкети, навіть якщо вас про це не просять. Це збільшить ваші шанси на схвалення.

  6. Уважно читайте всі рекомендації та поради, які спливають при заповненні заявки.

  7. Вкажіть діючий e-mail, найчастіше на нього приходять підтвердження реєстрації, вигідні акційні пропозиції або важлива інформація.

  8. Дайте свій номер телефону при заповненні, так як на цей номер Вам швидше за все будуть дзвонити для підтвердження намірів.

  9. Обов'язково будьте на зв'язку в найближчі пару годин після заповнення. Вам можуть зателефонувати для уточнення персональних даних.

  10. Завжди вчасно і в строк намагайтеся повертати позики, це буде характеризувати Вас, як благонадійного позичальника для всіх мікрофінансових компаній.

Дотримуючись цих правил Ви можете заповнити заявку натиснувши на кнопку "Оформити позику" і отримати кредит на карту протягом 20 хвилин!

 

Подавайте заявку відразу в кілька компаній, це значно збільшує шанс отримати кредит швидко! Найвигідніші кредитні пропозиції від наших партнерів доступні за посиланням.