РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

18.02.2021

1318 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Можете собі дозволити: побутова техніка, яка повинна бути у кожного

 

Кінець зими і початок весни – це найкращий час, щоб купити що-небудь корисне для будинку. Великі магазини до 8 Березня влаштовують розпродажі і роблять вигідні пропозиції. Заощадити ще більше можна за допомогою програми кешбек – досить вибрати магазин і товар по акції, а після покупки частина коштів повернеться назад. Ми розповімо про декілька найбільш «соковитих» пропозицій.

 

Телевізор LG 49UN73906LE

 

У магазині Фокстрот діє дуже вигідна пропозиція – всього за 17 тисяч гривень можна купити для будинку приголомшливий телевізор на 49 дюймів. Більшість провайдерів вже давно пропонують цифрове телебачення, а новинки кіно краще дивитися в найвищій якості. LG UN73 49 в цьому плані підходить якнайкраще.

 

Це smart телевізор, тому ви зможете встановлювати на нього різні програми та користуватися фірмовими сервісами від LG. Однак найголовніший плюс - за відносно скромну суму ви отримуєте картинку здатністю 4К. Найвища деталізація і насичені кольори відкриють для вас нову сторону перегляду ТБ.

 

 

Купити

 

 

Мультиварка PHILIPS HD3137/03

 

Чоловікам вже пора задуматися про подарунки до 8 Березня. Недорога, але корисна покупка – багатофункціональна мультиварка. В асортименті PHILIPS є прекрасна модель HD3137/03, яку можна ухопити зі знижками всього за 2400 гривень.

 

Потужність 980 ват, чаша на 5 літрів і цілих 15 автоматичних програм – цього вистачить для більшості домашніх страв. Додатково є режим смаження і навіть захист від дітей. Чаша з керамічним покриттям не тільки довговічна, але і легко миється. Функціонал може похвалитися таймером і автоматичним підтриманням температури.

 

PHILIPS HD3137/03 одна на з найвдаліших моделей у всій лінійці, тим більше, за таку скромну ціну.

 

 

Купити

 

 

Праска RUSSELL HOBBS Cordless One Temperature

 

Потрібна якісна і довговічна побутова техніка – інтернет-магазин Фокстрот пропонує продукцію провідних виробників. Наприклад, в каталозі є першокласні праски від Russell Hobbs. Одна з найпопулярніших моделей – Cordless One Temperature, яку зі знижками можна купити дешевше 2200 гривень.

 

Головна перевага – це бездротова праска з вбудованими акумуляторами. Ніяких довгих і незручних дротів, максимальна свобода. Зарядити батареї можна всього за 6 секунд. Швидко усувати серйозні заломи допоможе потужний паровий удар в 210 г/хв. Місткий резервуар розрахований на 350 мілілітрів рідини. Праска швидко нагрівається завдяки вражаючій потужності на 2600 Вт.

 

 

Купити

 

 

Блендер RUSSELL HOBBS 21480-56

 

В каталозі фірми від Russell Hobbs безумовно є краща техніка для кухні. Якщо ви часто готуєте коктейлі, смузі або інші поживні напої, то вам обов'язково стане в нагоді блендер RUSSELL HOBBS 21480-56.

 

Техніка дозволяє вибрати одну з 8 попередньо встановлених програм або ручний режим. Це не просто блендер, а повноцінна суповарка. Користувачі зможуть всього за кілька хвилин приготувати до 1,75 літра холодних напоїв або до 1,4 літра смачних супів. У блендері є корисна система підтримки тепла, яка зможе зберегти суп гарячим навіть після вимкнення апарата.

 

 

Купити

 

 

Пилосос PHILIPS SpeedPro Aqua FC6728/01

 

Прибирання будинку – трудомістка і довга робота. Спростити її зможе якісний і зручний пилосос. Наприклад, в Фокстрот діє знижка на PHILIPS SpeedPro Aqua – одну з кращих моделей можна замовити за 11 тисяч гривень.

 

Купити PHILIPS SpeedPro Aqua варто по безлічі причин:

 

  • фірмова насадка виконує всмоктування сміття на 180 градусів;
  • вбудоване світлодіодне підсвічування, яке дозволить побачити пил і бруд в погано освітлених місцях;
  • наявність режимів сухого та вологого прибирання;
  • до 50 хвилин автономної роботи.

 

PHILIPS SpeedPro Aqua важить трохи більше 2 кілограмів, тому прибирати з ним будинок або квартиру суцільне задоволення. Особливо, з огляду на відсутність проводів.

 

 

Купити

 

 

Пральна машинка ELECTROLUX EW6F4R28B

 

У кожному будинку повинна стояти надійна пральна машинка, адже це техніка на довгі роки. У Фокстроті є такий варіант – ELECTROLUX EW6F4R28B. Техніка розрахована на 8 кілограмів білизни, має стильний зовнішній вигляд і високу якість збірки. Замовити машинку можна за 12200 гривень.

 

До інших переваг відноситься клас енергоспоживання А+++ і цілий набір допоміжних функцій. Наприклад, балансування барабана при віджиманні, контроль рівня піни, «анти-алергія», яка використовує водяний пар. Програма SensiCare автоматично підлаштовує пральну машинку під рівень завантаженості, що дозволяє економити воду і електроенергію.

 

 

Купити

 

 

Мікрохвильова піч SAMSUNG MG23K3614AK/BW

 

Хочете готувати смачно і швидко, тоді у вашому будинку повинна бути мікрохвильовка. Гарний вибір – SAMSUNG MG23K3614AK/BW, яку в Фокстроті можна купити всього за 2900 гривень.

 

Стильний зовнішній вигляд не єдиний плюс. Мікрохвильова піч розрахована на розігрів і приготування найрізноманітніших страв. Стандартна потужність 800 Вт, але в режимі гриля цей показник збільшується до 1100 Вт. Досить простора камера на 23 літри дозволить ставити всередину великі тарілки. Міцне і зносостійке керамічне покриття легко очистити.

 

Для управління мікрохвильовкою використовуються два поворотних коліщатки. Для вашої зручності розробники встановили невеликий екран.

 

 

Купити

 

 

Кавоварка KRUPS EA890810

 

Деякі просто не можуть прокидатися зранку на роботу без чашечки смачної та гарячої кави. Якщо з числа таких людей, то найважливіша техніка для дому – це кавоварка. Недороге і надійне рішення – KRUPS EA890810 за 21500 гривень.

 

Ретельна обробка зерен і максимальна точність в приготуванні дозволяють техніці робити дійсно чудову каву. Машина здатна всього за пару хвилин зварити для вас ароматний еспресо або капучіно. Є вбудована програма на 15 рецептів, а також захист від включення, якщо не набрана вода. Ви також зможете контролювати температурний режим і міцність напою.

 

KRUPS EA890810 розрахована на одночасне приготування відразу двох чашок – для вас і другої половинки.

 

 

Купити

 

 

Холодильник GUNTER & HAUER FN 275 B

 

Шикарний Холодильник GUNTER & HAUER в ретро-стилі легко доповнить інтер'єр будь-якої кухні. Цього красеня ви також зможете купити по акції в Фокстрот за 14 тисяч гривень.

 

Двокамерний холодильник оснащений системою антибактеріального захисту та полками з ударостійкого скла. Корисний об'єм для продуктів доходить до 258 літрів, а для морозильного відділення – 57 літрів. В автономному режимі техніка здатна зберігати холод до 17 годин.

 

Варто відзначити, що в FN 275 B не використовується фреон. Замість нього по системі циркулює безпечний холодоагент R600a. Користувачі також відзначають тиху роботу і невеликі габарити, завдяки яким холодильник підійде навіть для маленьких кухонь.

 

 

Купити

 

 

Посудомийна машина BEKO DVS05025W

 

Ніхто не любить мити гори посуду, так чому б не довірити цю справу техніці? Якщо ви давно шукали посудомийну машину, то BEKO DVS05025W за 8500 гривень стане, вигідною покупкою.

 

 

Це вузька модель білого кольору, тому без проблем стане в більшість кухонь. Місткості вистачає на 10 стандартних комплектів посуду, а споживання води не перевищує 12 літрів. Інженери також передбачили всередині місце для великих сковорідок і піддонів. Інтерфейс дозволяє вибрати одну з п'яти програм. В посудомийній машинці використовується фірмовий захист від протікання WaterSafe.

 

 

Купити

 

 

Якщо вам не вистачає на покупку – звертайтеся в сервіс «БистроЗайм». Компанія видає швидкі кредити за вигідною ставкою. Додатково клієнтів чекає програма кешбеку, в якій беруть участь більше десяти магазинів по всій Україні, включаючи Фокстрот.