РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

14.03.2020

2050 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ключова небезпека короновируса - в його невідомості. На вірус не діє більшість відомих препаратів. Такий несподіваний поворот справ дозволив епідемії розростися до величезних масштабів.

 

Ключова небезпека короновірусу - в його невідомості. На вірус не діє більшість відомих препаратів. Такий несподіваний поворот справ дозволив епідемії розростися до величезних масштабів.

 

Симптоми хвороби: відчуття втоми, висока температура, лихоманка, утруднене дихання, кашель і / або біль в горлі, задишка. Період від моменту інфікування до розвитку симптоматики називається інкубаційним. Для COVID-19 він становить 4-14 днів. При рентгенологічному дослідженні визначаються двосторонні інфільтрати в легенях [1].

 

На сьогодні за даними аналізу відомих випадків інфікування людини COVID-19, рівень смертності оцінюється в 2% від усіх захворілих [2]. Кожен п'ятий пацієнт з короновірусною інфекцією пережив критичні стани, що зажадали інтенсивної терапії (аж до реанімаційних заходів): септичний шок, дихальну недостатність та інші.

 

Поки дослідники розбираються з еволюцією вірусу, владі доводиться боротися з наслідками напасті. У багатьох європейських країнах цей вірус набув характеру масового лиха. В одній Італії за одну добу від коронавірусу померло 133 людини. В Україні вже з'явилися перші хворі, тому необхідно дотримуватися максимальної обережності, щоб не наразити на небезпеку своє життя і життя своїх близьких.

У чому небезпека банкнот?

Непередбачуваний оборот готівки автоматично підвищує ризики поширення короновірусу. Вірус надзвичайно стійкий в несприятливому середовищі - є вагомі підстави вважати, що купюри, які використовуються в Україні, Росії та інших країнах ближнього зарубіжжя, заражені. Пересічний громадянин може легко підхопити інфекцію, якщо він вважає за краще користуватися тільки готівкою.

УВАГА: Факт небезпеки банкнот підтверджується Всесвітньою організацією охорони здоров'я. ВООЗ на офіційному сайті розмістила інформацію про те, що вірус поширюється через банкноти та інші дрібні предмети. Причому зараження відбувається як шляхом звичайного чиха на купюру, так і дотиком.

Чи є альтернативи банкнотам?

Розрахунки по карті в рази знижують ризик заразитися коронавірусом. Якщо немає грошей на карті або не вистачає грошей до зарплати, Бистрозайм завжди готовий прийти на допомогу.

  • Заповніть коротку анкету

  • Вкажіть в ній номер своєї карти і телефон

  • І протягом 10-15 хвилин вам на карту прийде потрібна сума грошей.

Для першого клієнта позика видається під 0%. Не пропустіть свій шанс на безкоштовну фінансову допомогу!

 

Прогрес поступово переводить папір в цифру. Замість класичних банкнот використовуються картки. Це знижує швидкість поширення короновірусу з очевидної причини: не потрібно носити з собою гаманець, який може бути напханий десятком заражених купюр.

 

Найбільш безпечний спосіб користуватися грошима - купувати і обслуговувати по карті. Але це не знизить ризику захворіти при зверненні в банківські організації або МФО. Більшість кредитних установ видають клієнту гроші у вигляді купюр. Громадянин приходить до відділення фінансової організації та укладає угоду, за якою касир видає суму.

 

Альтернатива - користуватися дистанційним способом позик. Оформлення кредитів і договорів позики онлайн рятує відразу від двох ризиків: від необхідності відвідувати офіси банку і користуватися готівкою. Замість банкнот здійснюється переказ грошей на рахунок клієнта. Дистанційне обслуговування - це абсолютно безпечний спосіб отримати необхідні суми.

 

На відміну від більшості інших МФО, які націлені на оформлення договору за готівковими, Бистрозайм акцентує увагу і просуває ідею безготівкового оформлення. Висновок позик в Бистрозаймі - це безпечно як з точки зору фінансів і умов, так і з медичної сторони.