РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

31.01.2022

949 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

Як заробляти та подорожувати за допомогою кешбеку

 

Є така стара народна приказка – копійка рубль береже. Простими словами, це означає, що все велике складається з малого. Так і працює сервіс Кешбек. Частина грошей з кожної покупки повертається вам назад. А з цих маленьких частин згодом можна накопичити достатньо навіть на подорожі.

Від простого до складного

Уявіть, що в першому класі в школі вам задали б відразу вирішити рівняння з алгебри. Або написати твір з літератури. Це дивно. Завжди і скрізь треба починати з малого, з основ. Так і із грошима. Так, є різні способи заробити одразу величезну суму грошей. Але таких випадків дуже небагато у всьому світі. Ми ж говоримо про простий і 100% перевірений спосіб. З кожної покупки, з кожної витраченої суми за допомогою сервісу Кешбек ви можете отримати частину грошей назад. Ці кошти можна відкласти та почати збирати вже зараз.

Відкласти сьогодні, щоб витратити завтра

Гроші потрібні для того, щоб їх витрачати безумовно. Але ж питання в кількості. Якщо протягом 5 років щодня відкладатиме по 20 грн, то за цей час у вас накопичиться близько 40 тисяч. Так, трохи, та довго. Але це ціна хорошого відпочинку чи подорожі туди, куди ви давно мріяли потрапити. І це абсолютно без якихось зусиль чи зайвих витрат. Все, що потрібно – регулярно робити "внесок" у завтрашній день. А сервіс кешбек дозволяє зробити цей процес ще непомітнішим. Ви просто робите покупки, а вам приходять гроші, які ви можете відкласти сьогодні, щоб завтра отримати те, чого ви хочете.

 Автоматизація та простота

Раніше збирати заощадження було не так просто. Потрібно було або завести ощадну книжку, або підготувати ємність для зберігання готівки, або просто ховати гроші під матрац. Сьогодні у світі нових технологій досить просто мати смартфон. Решта зроблено вже за вас і для вас. Все, що потрібно – перейти на сторінку сервісу Кешбек, зареєструватися та отримувати частину грошей від покупок на карту. А вже після цього потрібно трохи терпіння, щоб на вашому рахунку зібралася потрібна сума, яку ви заощадили на покупках. І яку із задоволенням можна витратити на подорож чи щось інше.

 

Чим більше покупок ви робите через сервіс Кешбек від «Швидкозайм», тим більше коштів повернеться вам як лояльність за використання. Це дуже зручно та повністю автоматизовано. Послуга дозволяє вам не лише заощаджувати, а й збирати гроші на досягнення потрібних цілей у житті.