РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

16.06.2020

1943 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Вся правда про Київстар: тарифи, акції, відповіді на поширені запитання

 

Одним з лідерів мобільних операторів України звичайно ж є Київстар, який існує вже протягом 26 років. Компанія входить до складу VEON, яка є однією з найглобальніших в світі інтегрованих телекомунікаційних компаній. На сьогоднішній день Київстар досяг значних успіхів і надає послуги роумінгу в 195 країнах світу.

 

Про компанію мобільного зв'язку “Київстар”

Компанія "Київстар" заснована в 1994 році і вже через 3 роки - в 1997 році - почала надавати перші послуги мобільного зв'язку в стандарті GMS. Код для дзвінків на телефон даного мобільного оператора - 067, іноді може бути 096, 097 і 098.

 

Київстар надає послуги не тільки мобільного зв'язку, але і домашнього інтернету. Це дуже зручно, так як одним платежем можна поповнити і інтернет для дому, і рахунок на телефоні.

Акції від Київстар

Акційні пропозиції в компанії мобільного оператора "Київстар" діють на постійній основі. Це завжди вигідні пропозиції для користувачів. На даний момент діє акція під назвою "Бонус від Київстар". Умови, як завжди, прості: вам просто потрібно перейти на офіційний сайт в розділ "Акція" та натиснути на кнопку "Звісно". Під бонусами можуть бути додаткові мегабайти на мобільний інтернет, роумінг на вигідних умовах та багато іншого.

Тарифи оператора Київстар

Актуальні тарифи для міста Київ представлені в таблиці:

 

Тариф Ціна Мобільний інтернет Дзвінки в мережі Київстар Дзвінки на інші мобільні та за кордон SMS
“Спілкування без меж” 125 грн/4 тижні 6000 МБ Безлім 60 хв 0
“Розваги без меж” 175 грн/4 тижні 12000 МБ Безлім 120 хв 0
“Відео без меж” 225 грн/4 тижні Безлім Безлім 180 хв 180
“Максимальний Безлім; 300 грн/4 тижні Безлім Безлім 300 хв 300

 

Ціни на тарифи в інших містах України відрізняються (в основному трохи занижені).

Відповіді на найпоширеніші запитання

Як можна дізнатися свій діючий тарифний план?

 

Існує декілька способів перевірки свого тарифного плану:

 

  • набір 466 * 66 і потім кнопки виклику;
  • відправлення запиту 100*01*2 #;
  • в системі «Мій Київстар» на офіційному сайті мобільного оператора;

 

Як поповнити рахунок Київстар?

 

Поповнити рахунок без комісій можна на офіційному сайті "Київстар" в розділі "Поповнити рахунок". Також ви можете набрати 899 і автовідповідач підкаже, як можна зареєструвати та активувати банківську карту, з якої автоматично щомісяця буде стягуватися фіксована сума для поповнення рахунку.

 

Ще один спосіб – набрати *134# і натиснути "Виклик". Після цього ви побачите покрокову інструкцію послуги «Мобільний платіж».

 

Звичайно ж можна поповнити рахунок і в відділеннях банку, магазинах Київстар, терміналах самообслуговування, торгових мережах.

 

Як дізнатися свій номер Київстар?

 

Бувають такі випадки, коли, наприклад, ваш номер телефону вилетів з голови і він вам терміново потрібен. Це не проблема, вам просто потрібно набрати *164#, натиснути кнопку виклику і на екрані висвітиться ваш персональний номер.

 

Як взяти гроші в борг на мобільний рахунок від Київстар?

 

Іноді трапляються непередбачувані ситуації, коли немає можливості моментального поповнення рахунку. Послуга з назвою "Екстра гроші" дозволяє взяти гроші в кредит. Ви можете взяти кредит на суму 15-150 грн, відправивши запит *117# і потім натиснувши кнопку виклику.

 

Але що робити, якщо вам терміново потрібні гроші на рахунок, а повторний кредит від Київстар вже неможливий? Для цього ви можете взяти позику від наших партнерів (перший позику видається під 0%). Переходьте за посиланням, залишайте заявку і чекайте грошей на карту протягом декількох хвилин.