РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

27.05.2020

1673 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Всі ми довгий час змушені були проводити майже весь свій вільний час в чотирьох стінах. З послабленням карантину у нас є можливість вибратися і відпочити на природі. Це додає сил і енергії, а також допомагає насолодитися спілкуванням зі своїми близькими і друзями в новій для нас обстановці за останні кілька місяців. У цій статті ми підібрали для вас ТОП-5 бюджетних порад, як організувати ідеальний пікнік.

 

1. Підходяще місце.

Ідеальне місце для пікніка – височини, схили з яких відкривається пейзажний вид. Бажано вибір місця планувати заздалегідь, інакше є ризик блукання всією компанією кілька годин в пошуку відповідного місця в переповненому парку, зіпсувавши своє враження від проведення часу на природі.

2. Ідеальна атмосфера.

Для того, щоб створити незабутню атмосферу на пікніку, бажано почати готуватися за 1-3 дні до виїзду на природу. Як варіант ви можете придумати тематичний пікнік з сорочками в клітинку, гітарою і кантрі-музикою.

 

Важлива складова вдалого пікніка – підбір одягу. Бажано перевагу віддавати натуральним тканинам і непомітним кольорам, для того, щоб весь відпочинок відчувати себе комфортно і дати можливість вашій шкірі дихати.

3. Смачна їжа.

Ідеальний класичний пікнік не передбачає приготування риба або м'яса на багатті. Можна приготувати вдома і взяти з собою холодні закуски, сендвічі, нарізані заздалегідь овочі і фрукти. Все це не тільки дуже смачно, але і корисно. Також не забуваємо про напої, які допоможуть вгамувати спрагу при тривалій рухової активності.

 

 

А для економії часу і сил, можна замовити доставку вже готової їжі. Ми підібрали для вас кілька варіантів швидкої доставки:

 

Ресторан пропонує багато видів піци, ролів, українських страв, діють постійні акції. Також є можливість замовити доставку продуктів (деякі з них ви не знайдете в українських супермаркетах).

  • Сушия – перейти за посиланням;

     

    Широкий вибір свіжих ролів, салатів, закусок і десертів, а також постійне оновлення меню. На даний момент діє акція: два однакових ролу за ціною двох.

     

  • Mafia – перейти за посиланням;

     

    Ресторан пропонує багато видів піци, ролів, українських страв, діють постійні акції. Також є можливість замовити доставку продуктів (деякі з них ви не знайдете в українських супермаркетах).

4. Цікава сервіровка.

Більшість звикли брати на природу одноразовий посуд, адже він простий у використанні і не вимагає мийки, проте шкідливий для екології навколишнього середовища. Посуд для напоїв можна захопити з дому, а для їжі ідеально підійдуть симпатичні картонні блюдця. Також не обійтися без скатертини і все необхідне приладдя можна упакувати в красивий плетений кошик.

5. Розваги.

Який пікнік обходиться без розваг? Ось кілька варіантів, який допоможе не тільки смачно провести час на свіжому повітрі, а й весело:

 

 

  • рухливі ігри, наприклад, волейбол, твістер, бадмінтон і т. п.
  • інтелектуальні ігри, що не вимагають особливої ​​підготовки такі, як «Капелюх», «Мафія», «Крокодил» або «Є контакт!». Велика кількість готових ігор представлені за посиланням в інтернет-магазині Rozetka.

 

Також до всього цього не забуває взяти з собою дезинфікуючі засоби, які вже давно стали важливим атрибутом повсякденного життя після напливу пандемії коронавірусу. Ідеальний пікнік не так складно організувати, важливо зібрати хорошу компанію і створити затишну атмосферу.