РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

27.12.2021

1515 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Які сервіси дозволяють заощаджувати на покупках?

 

 

Щодня ми користуємось безліччю сервісів. Починаючи від таксі та покупок у магазині, закінчуючи покупками великої побутової техніки. Для того, щоб витрачати гроші розумно – дуже важливо мати змогу заощадити. Добре, що зараз є безліч сервісів, які надають таку можливість.

 

Економія на продуктах

 

Давайте розглянемо, де і як ми можемо заощадити. І почнемо з найважливішого – знижок на продукти. Ця категорія товарів одна з найбільш затребуваних. На сьогоднішній день різні магазини пропонують добрі знижки на товари. Потрібно лише навчитися правильно їх шукати. Крім того, що ви можете завести накопичувальну карту супермаркету, в якому ви найчастіше купуєте продукти, також ви можете відстежувати, де та які знижки пропонують різні магазини.

 

Погодьтеся, зручно зайти на один сайт та подивитися, де і на що магазини пропонують знижки. Набагато краще, ніж ходити великими супермаркетами і маленькими магазинами, у пошуках знижки на потрібний товар.

 

Такий сервіс є у "Быстрозайм". Сервіс "Знижки у магазинах" працює дуже зручно. Ви переходите на сайт "Быстрозайм", відкриваєте розділ і на одній сторінці ви зможете побачити всі акційні пропозиції на продукти в магазинах. Це дуже зручно, знати заздалегідь, за яким товаром ви йдете та що хочете купити. Особливо це актуально перед святами, коли ви накриваєте великий стіл для всієї сім'ї та гостей та потрібно витратити чимало грошей на продукти. Таким чином ви зможете заощадити.

 

Економія на великих покупках

 

Із продуктами харчування розібралися. Давайте перейдемо до наступної категорії товарів - більші покупки: побутова техніка, одяг та інше. Як заощаджувати на таких товарах? А все дуже просто. "Быстрозайм" запустив для всіх свій кешбек-сервіс, де ви зможете придбати товар, а потім повернути частину витрачених грошей. А це до 15% кешбеку повернеться вам на карту. Погодьтеся, це не мало. "Быстрозайм" співпрацює з багатьма популярними магазинами. Тому за допомогою кешбек-сервісу ви зможете придбати будь-який товар та заощадити на цьому. Лише кілька простих дій допоможуть вам повернути частину грошей від суми витрачених грошей у будь-якому популярному інтернет-магазині.