РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

04.10.2021

2896 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Куди піти погуляти в Києві в жовтні

куда пойти в Киеве в октябреЗ приходом осені кияни стали частіше шукати відповідь на запитання «що подивитися в Києві сьогодні». До настання холодів залишилося зовсім мало, тож люди поспішають вдосталь насолодитися останніми теплими днями і запастися яскравими емоціями, яких вистачить на всю зиму. Пропонуємо невелику добірку місць і заходів, які відбуватимуться у жовтні в столиці та її околицях.

Куди сходити в Києві

Оспівана поетами осіння пора  — час не тільки для меланхолії, але й для відмінного відпочинку. Рецепт максимально простий: хороша компанія, настрій і, головне, бажання.

Фестиваль Ulichnaya Eda

На початку жовтня на території Арт-заводу «Платформа» відбудеться заключний фестиваль Ulichnaya Eda. 

 

Це остання можливість у поточному році посмакувати «забороненою» їжею на фуд-корті, зробити захоплюючі фотографії у спеціальних Інста-зонах, а також потанцювати під пісні улюблених виконавців і зігрітися біля вогнища під чарівні звуки гітари.

 

Організатори обіцяють зробити все можливе, щоб фестиваль запам'ятався до наступного року. Досить шукати місця, куди піти в києві сьогодні, купуйте квитки на захід, насолоджуйтеся смачною їжею і заряджайтеся позитивними емоціями.

 

Де: м Київ, вул. Біломорська, 1 (Арт-завод «Платформа»)

Коли: 2-3 жовтня

Вартість: 150 грн

Фестиваль «Зов героїв»

зов героев киев

На території парку «Київська Русь» відбудеться фестиваль середньовічного бою. На гостей чекають захоплюючі бої лицарів на мечах, парад княжих прапорів, дуельні фехтування і захоплюючі конкурси. 

 

До того ж, на території парку можна поласувати смачненьким, відвідати музей і середньовічну камеру тортур, постріляти з лука, покататися на конях і оглянути історичні експозиції. Тут же можна придбати ексклюзивні сувеніри, які стануть відмінним подарунком для рідних і близьких.

 

Де: Київська обл., С.Копачів

Коли: 9-10 жовтня

Вартість: 100-250 грн

Кураж Classy Birthday Party

кураж в киеве октябрь 2021

Рекомендуємо відвідати захід всім, хто шукає куди поїхати в Києві у середині місяця, щобне тільки повеселитися, але й провести час з користю. Classy Birthday Party має благодійний характер: цього року збір коштів присвячено темі ментального здоров'я. 

 

На відвідувачів чекає традиційна барахолка, зіркові гості, танцювальні сети від найкращих діджеїв, гумористична програма від Підпільного стендапа, яскраві фотозони тощо. Не пропустіть можливість яскраво і весело провести час, і водночас допомогти зібрати від 350 до 500 000 грн на благодійність.

 

Де: Київ, пр. Глушкова, 1 ВДНХ (19-й павільйон)

Коли: 16-17 жовтня

Вартість: 150-200 грн. Дітям до 12 років, пенсіонерам, людям з інвалідністю, учасникам бойових дій, вагітним, іменинникам вхід безкоштовний. 

Куди піти в Києві з дітьми

мир великанов в Киеве

Третього вересня на території Голосіївського парку відкрилася виставка «Світ велетнів», яка триватиме аж до 31 жовтня. Ця унікальна подія не має аналогів у світі, вона надовго запам'ятається не тільки дітям, а й дорослим. 

 

На відвідувачів чекає чарівний світ пригод та більше 30 гігантських композицій, які оживають, рухаються і навіть спілкуваються. Кожен може послухати історію Королівства Велетнів, розказану з «перших вуст»: від друїда Мірольда, лісника Тідраса або правителя Гудурунда.

Деякі фігури сягають заввишки 6 метрів, тож ви можете на власні очі переконатися у величі гігантських істот і перейнятися масштабами їх королівства.

 

Де: Київ, Голосіївський парк (поблизу метро «Голосіївська»)

Коли: 3 вересня-31 жовтня

Вартість: 150-200 грн

Київ: куди піти з дівчиною

У кінці місяця на гостей і жителів столиці чекає сольний концерт Єлизавети Іванців, більш відомої під псевдонімом «Йолка». У рамках концертної програми «Мені легко» на відвідувачів чекають чуттєва музика, щирі тексти і чарівний вокал, що наповнює душу і серце радістю і щастям.

Концерт Йолки — це щоразу вибух емоцій і почуттів, які варто почути і відчути наживо кожному. Це захоплююче шоу, дозволить прекрасно провести час як у колі друзів, так і поруч з другою половинкою.

 

Де: Київ, пр-т В. Лобановського, 119 (Stereo Plaza)

Коли: 27 жовтня

Вартість: 650-4900 грн

Де погуляти в Києві

куда пойти в киеве сегодня

Якщо ви шукаєте місце, де можна просто погуляти з друзями або близькими, сміливо вирушайте в ботанічний сад імені Гришка. На території понад 110 гектарів розташовано понад 13 000 видів рослин. Вони знайомлять відвідувачів з флорою практично всіх кліматичних зон України. 

 

На окремих ділянках саду представлені рослини Уралу, Середньої Азії, Кавказу, Алтаю, Далекого Сходу і Криму. Барвиста природа і захоплюючі види на столицю дозволять приємно провести час, відпочити від повсякденної метушні і зарядитися енергією на кілька місяців вперед.

 

Звісно, наш перелік не здатний охопити всі заходи жовтня, які відбудуться в столиці. І все ж, сподіваємося, що змогли задати правильний вектор думок, який дозволить вам підібрати подію на власний смак і приємно провести час.