РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

08.05.2020

1415 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

Традиційно День Перемоги в Україні відзначається 9 травня, а з недавніх пір, також святкують День пам'яті і примирення 8 травня. У багатьох з нас не виникло б питання про те як їх провести, якби не карантинні обмеження введені з 12 березня, і за останніми даними продовжені до 22 травня. Більшість громадян цікавить спосіб, як провести ці 2 великих свята не порушуючи умов зроблених обмежень, ми вирішили допомогти Вам у цьому розібратися.

 

 

Щоб уберегти себе і своїх близьких від інфекції, Український інститут національної пам'яті готує для українців онлайн марафон меморіально-мистецької акції "Перша хвиля світу". Також всі бажаючі можуть вже традиційно взяти участь у всеукраїнській акції "Мак пам'яті" оновивши аватарку в Фейсбуці з маком.

 

Крім того Інститут запустив з 4 травня акцію "Сімейні історії війни" в яких Ви також можете взяти участь, поділившись своєю історією з УІНП, яку він опублікує на своєму сайті.

 

У деяких містах місцева влада прийняла рішення провести заходи, однак через карантин програма обмежаться покладанням квітів та панахидою за загиблими воїнами. При цьому влада просить поставитися серйозно до власної безпеки під час відвідування пам'ятних заходів - учасники обов'язково повинні бути в масках. Крім того, обов'язково тримати між людьми дистанцію щонайменше 1,5 метра.

 

З огляду на тривалість карантинних заходів, українці змушені тривалий час сидіти вдома, можливо у Вас до цього часу виникли труднощі у фінансовому плані, і Ви хотіли б полегшити ситуацію до закінчення карантину. Отримати швидку грошову допомогу можна на сайті, переходьте за посиланням і вибирайте підходящу організацію. Все що від Вас потрібно, це заповнити форму, подати заявку і отримати гроші на карту.

 

Ви можете розраховувати на суму від 500 до 10000 гривень, а також отримати великі знижки - до 50% або ж зовсім оформити безвідсотковий кредит, якщо звернулися в компанію вперше. Для того щоб збільшити шанс на отримання кредиту рекомендуємо подати заяву в кілька компаній, і вже після отримання результату прийняти рішення про остаточне оформлення.