РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

21.08.2020

1641 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

День Незалежності України. Історія свята, як відсвяткувати і де взяти гроші

Напевно кожна людина і навіть кожен школяр знає, що за всю історію існування української нації наш народ завжди прагнув до свободи і незалежності. Щорічно, починаючи з 1991-го року, 24 серпня Україна святкує державне свято — День Незалежності України.

 

Історія свята

16 липня 1991 року, в річницю прийняття Декларації про державний суверенітет України Верховною Радою УРСР, вперше відзначили День Незалежності України. А в грудні цього ж року в Україні було проведено референдум, де громадяни країни мали можливість висловити свою думку з приводу незалежності і самостійності своєї держави.

Військовий парад до Дня Незалежності

Традиційно раніше в центрі Києва проводилися заходи з військовим парадом. У минулому іцьому році наш діючий президент — Володимир Зеленський — підписав указ про те, що офіційного параду в Києві не планується, але все-таки передбачено ряд інших святкових заходів.

 

Давайте згадаємо і подивимося, як це було останні декілька років:

 

2019

 

 

2018

 

 

2017

 

 

2016

 

Вихідні дні на День Незалежності

Оскільки День Незалежності вважається офіційним державним святом, то українці в цей день відпочивають. У 2020 році 24 серпня випадає на понеділок. А це значить, що в нинішнім році громадяни України матимуть 3 вихідних поспіль — з п'ятниці по понеділок включно (22-24 серпня).

Святкування Дня Незалежності в Україні

Центром святкування традиційно є столиця. Наприклад, на ВДНГ в ці дні будуть працювати зоопарк, фентезі-парк, дитячі зони розваг, прокат велосипедів, самокатів і т. п.

 

У Макарівському районі, біля Києва, 24-го серпня планується масштабний захід з повітряними кулями з назвою "Монгольф'єра. Я — громадянин ". На цьому фестивалі буде просто колосальна кількість повітроплавців у вишиванках і виконуючих національний гімн України.

 

 

Якщо ж ви з іншого міста і хочете побачити це грандіозне видовище, то квартира подобово в Києві буде для вас найкращим варіантом.

Куди поїхати відпочити на День Незалежності

Так, як планується 3 дні вихідних, то сидіти вдома влітку в чотирьох стінах не варіант. Тому можна відправитися в Одесу, забронювавши житло заздалегідь і провести незабутній час.

 

Для відпочинку з сім'єю ідеальним варіантом буде відпочинок на Арабатській Стрілці. Можна зняти квартиру в Ковелі і звідти поїхати на Шацькі озера. Тут вода дуже тепла, тому для дітей буде просто ідеально.

 

Якщо ж ви любителі культурного відпочинку, то рекомендуємо звернути увагу на Софіївський парк в Умані. Тут можна як просто провести цілий день, так і замовити екскурсію. У вихідні звичайно ж більше людей, ніж зазвичай, але ви точно залишитеся задоволені.

 

Також зверніть на місто Чернівці, оренда квартири якого обійдеться від 350 гривень на добу. Столиця Буковини — один з кращих міст для відпочинку і неспішних прогулянок.

 

А якщо ви не встигли підготуватися до відпочинку та накопичити гроші, то БистроЗайм звичайно ж виручить вас. Сума до 15 000 гривень строком до 30 днів в будь-який день і в будь-який час доби з найвигіднішими ставками. Не втрачайте часу — отримуйте гроші на карту за лічені хвилини, просто перейшовши за посиланням.