РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

19.08.2021

228 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

Бистрозайм: Відповідаємо на популярні питання

Припущено, що наявність недосконалої кредитної історії (КІ) унеможливлює отримання нових позик. І в цьому дійсно є правда. Якщо заємник періодично допускає короткострокові затримки по кредиту (від одного дня до тижня), то зазвичай це не перешкоджає отриманню нової позики. Але якщо платежі затримуються на місяць або більше, тоді отримати гроші в позику стає дійсно складно. Але є виходи!

Недосконала кредитна історія = безнадійність?

Коли наявність недосконалої кредитної історії стає причиною відмови в банках та МФО, спеціальні кредитні програми приходять на допомогу заємникам, які раніше мали проблеми з погашенням кредитів. Програма "Фінздоров'я" від "Бистрозайм" дозволяє не лише отримати гроші в позику з недосконалою КІ, а й виправити свою репутацію перед майбутніми кредиторами.

З розвитком сучасних технологій та доступністю Інтернету, отримання позики за 1 годину стало реальністю. Клієнтам достатньо подати онлайн-заявку на кредит, вказавши свої паспортні дані, ІНН та джерела доходу. Якщо відповідь позитивна, залишається лише згодитися з умовами договору кредитування та отримати гроші на картку. Проте для успішного затвердження потрібно мати бездоганну кредитну історію, інакше можуть знадобитися додаткові документи, контакти поручителів та заставне майно, і рішення може затриматися до 3 днів.

100% схвалення кредиту — міф чи реальність? 

Ніяка фінансова організація не може гарантувати стопроцентне затвердження кредиту. Це залежить від кількох факторів, зокрема:

- повнота та достовірність наданої інформації заявником;

- рівень доходу клієнта та його сім'ї;

- кредитне навантаження або співвідношення доходів до існуючих кредитних зобов'язань;

- наявність негативної кредитної історії або поточних прострочок по діючим кредитам.

Отримати позику на вигідних умовах реально. Банки готові надавати займи зі зниженою процентною ставкою повторним клієнтам, які вже користувалися їхніми кредитними продуктами. Також кредитні організації із задоволенням надають невеликі позики під 0,01% на день новим клієнтам при першому зверненні. Проте на такі умови можуть розраховувати лише заемщики з бездоганною кредитною історією.

При прийнятті рішення про видачу кредиту, банки та кредитні організації обов'язково аналізують кредитну історію заявника. Вони звертають увагу не лише на платіжну дисципліну та суму попередніх займів, але й на їх тривалість. Якщо заемщик раніше брав короткострокові кредити на 30 днів, то ймовірність отримання довгострокового кредиту досить мала.

Наявність негативної кредитної історії — основна причина відмови в наданні займа

Прострочки по кредитам свідчать про те, що заемщик не вміє розпоряджатися грошима, не відповідальний і не може виконувати фінансові зобов'язання. Такі клієнти несуть найбільший ризик невідшкодування кредитних коштів і стають невигідними для фінансових організацій та банків.

 

Проте, завдяки програмі "Фінздоров'я", заємники можуть виправити свою кредитну історію. Успішне та своєчасне здійснення платежів за кредитною лінією дозволяє поліпшити кредитний рейтинг. Чим довше заемник користується кредитною лінією, тим вище його шанси на отримання займів у банках та інших кредитних організаціях.

Також, учасники програми "Фінздоров'я" отримують можливість пройти курс з фінансової грамотності, щоб ефективніше керувати своїми особистими фінансами.