РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

12.03.2020

3424 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Що робити, якщо ви виявили, що банк без вашого відома відкрив на вас кредитний ліміт?

 

 

Уявимо ситуацію: ви оформили і отримали банківську карту, платіж якої кожен місяць становить 20 гривень. Потім ви перестали користуватися послугами цієї картки і через пару років банк повідомляє, що ви заборгували велику суму.

 

Другий варіант – ви користуєтеся картою, по якій банк відкрив кредитний ліміт, не повідомивши вас. І самі того не підозрюючи, ви потрапили в прострочення на 10 тисяч гривень.

 

Що робити в подібній ситуації:

 

1. Якщо ви помітили що потрапили в прострочення, не чекайте поки банк нарахує вам величезні відсотки. Терміново погасіть борг. Якщо немає грошей зробити це швидко, оформлюйте безвідсотковий кредит на 30 днів у Бистрозайм, погасіть борг перед банком, а з заробітної плати зможете повернути гроші назад. Так ви нічого не переплатите.

 

2. Повідомте банку тому, що ви не оформляли і не підписували кредитний договір, не давали згоду на встановлення кредитного ліміту, що є вимогою українського законодавства. Також відповідно не були проінформовані про щорічний відсоток, терміни погашення і про платежі в разі прострочення.

 

Вихід з будь-яких ситуацій є завжди, а ми в свою чергу можемо вам надати допомогу в погашенні прострочених кредитів.